|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zmiana silnika 2.5 na 2.8 małe problemy potrzebna pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Dzieciol 1986
Nowy Forumowicz Wszystko się
Auto: Pajero 2.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-01-2018, 03:35 Zmiana silnika 2.5 na 2.8 małe problemy potrzebna pomoc
|
|
|
Witam jestem nowy na forum potrzebuje pomocy z elektryka
Przełożyłam już silnik skrzynie mosty mam problem z elektryka. Chciałbym przełożyć sama elektryke silnika tylko nie wiem jak się do tego zabrać były 3 drzwi teraz 5 i tu mam problem . Dziś próbowałem podpiąć sam silnik skrzynie zegary i stacyjke i przełącznik a/t ale zagadka podświetla zegary i popielniczke bo tylko to jest podpięte nic więcej nie działa zapłonu nie ma więc nie kręci. I teraz pytanie czegoś jeszcze mogłem nie podpiąć sprawdze jutro dokładnie ale może jakieś podpowiedzi mile widziane z góry dzieki. Na pytanie dla czego taką przekładal odrazu odpowiem buda 7 osobowa była z jakimś kombinowanym silnikiem bez kapletnej głowicy a miałem buda 5 osobowa a może nawet 4 zgnita rama no i pomysł przekładki może nie do końca udany ale walczę aż skoncze jeszcze raz dzięki za podpowiedzi
[ Dodano: 04-01-2018, 06:11 ]
Jest postęp odpaliłem gdy podałem + do stcyjki . Nie dochodzi prąd do stacyjki trzeba szukać dalej o co tu chodzi powoli już mam dość zachciało się zmian mam nadzieję na lepsze |
|
|
|
 |
Mega_mix
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-02-2018, 21:55
|
|