|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprzęgło w manualu |
Autor |
Wiadomość |
TangoKK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 28 Lip 2011 Posty: 359 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 12-02-2019, 06:06 Sprzęgło w manualu
|
|
|
Panowie w szukajce nic nie znalazłem. Czy w manualu pedał sprzęgła działa na linkę? Dziś rano jak ruszałem coś brzękło i pedał sprzęgła wpadł do podłogi. Jest zupełnie luźny. Dodam, że dwumasy nie mam. |
_________________ HEAVEN CAN WAIT I'M BUSY |
|
|
|
 |
jepm
Forumowicz jepm
Auto: Pajero IV 3.2 DID 2007
Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Paź 2014 Posty: 318 Skąd: Warszzwa
|
Wysłany: 12-02-2019, 10:31
|
|
|
W IV z 2007 w manualu jest hydrauliczne i podejrzewam ze tak samo w III - pedał sprzęgła od razu łączony do pompki. Ale mógł ułamać się bolec łączący sworzeń od pompki z pedałem lub poddała się sprężyna.
Podaj rocznik to zobaczę czy jest manual mam tez Haynesa tylko nie pod reką.
W IV wygląda to tak
http://faq.out-club.ru/do...00001902ENG.HTM
Sprawdziłem - w PIII z 2001 jest niemal identycznie - jak chcesz manula PIII 2001-2003 do całego sprzęgła po angielsku to daj jakiś adres na priv. Albo tszybciej tutaj:
http://faq.out-club.ru/do...l_2001-2003.zip
Z zipa otwierasz foldr Pajero III worksop manula 2001-2003 potem folder manuals a potem plik 21 |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 14-02-2019, 09:05 Re: Sprzęgło w manualu
|
|
|
TangoKK napisał/a: | Panowie w szukajce nic nie znalazłem. Czy w manualu pedał sprzęgła działa na linkę? Dziś rano jak ruszałem coś brzękło i pedał sprzęgła wpadł do podłogi. Jest zupełnie luźny. Dodam, że dwumasy nie mam. |
Hydrauliczne |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|