|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] AUDIO nie działa regulacja głośności PH-4500 |
Autor |
Wiadomość |
Tolkalen
Forumowicz
Auto: Space Star Sport DID 2003 lift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2018, 08:23 [MSS DID] AUDIO nie działa regulacja głośności PH-4500
|
|
|
Witajcie Przyjaciele!
W końcu dostałem cały komplet nawigacji z kolorowym wyświetlaczem do mojego Space Stara DID 03 po lifcie. Nawigacja jest z Carismy 2003. I teraz jest jeden problem, po podłączeniu nie działa radio - jednostka sterująca nawigacją PH-4500, jest kompletnie martwa. Macie jakieś pomysły co mogło się tam posypać? Na wyswietlaczu wszystko jest ok, nie chce płyty i od razu włącza płytę cd z audio. W związku z tym zamontowałem poprzedni model radia, w tym z kolei wszystkie przyciski działają z wyjątkiem regulacji głośności :/ nie można zrobić ciszej lub głośniej. Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam serdecznie |
_________________ "Space Man! I always wanted you to go... into SPACE MAAAAN (intergalactic Christ) !!!! |
|
|
|
 |
|
|