|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Montaż zdemontowanego trzeciego rzędu siedzeń |
Autor |
Wiadomość |
Nordyk
Nowy Forumowicz
Auto: Mitusbishi Pajero IV 3.2 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-03-2018, 14:32 Montaż zdemontowanego trzeciego rzędu siedzeń
|
|
|
Witam
jestem w trakcie zakupu Mitsubishi Pajero III w wersji pięciodrzwiowej. Pierwszy właściciel zdemontował w nim trzeci rząd siedzeń oraz przeznaczone do niego pasy bezpieczeństwa i niestety kolejny właściciel już tych elementów nie posiada. Ponieważ zależy mi konkretnie na tym egzemplarzu a będę czasem miał potrzebę użyć kanapy w bagażniku chciałbym dokupić taką kanapę - na allegro można za kilka stówek kupić taką kanapę czasem w zestawie z pasami bezpieczeństwa. Moje pytanie jest właśnie o te pasy bezpieczeństwa - czy można je ponownie zainstalować tak aby to wszystko działało jak należy? Pasy mają napinacze, z tego co wiem w niektórych samochodach pirotechniczne i zastanawiam się czy jest możliwy ponowny montaż używanych pasów aby w momencie wypadku zadziałało to jak należy? Czy jest np możliwość zakupu nowych pasów do kanapy w bagażniku do tego modelu? Czy ktoś z Was ma może jakieś doświadczenia w tej kwestii? |
|
|
|
 |
Marvw
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-03-2018, 17:23
|
|
|
Witam,trzeci rząd nie ma pirotechnicznych napinaczy, także myślę że używki w dobrym stanie będą ok. |
|
|
|
 |
|
|