Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
Czy warto kupić ta Cari GDI? |
Autor |
Wiadomość |
kuba81 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-03-2007, 22:09 Czy warto kupić ta Cari GDI?
|
|
|
Witam serdecznie!
Jest to mój pierwszy post na forum - ale nie ostatni;)
Mam prosbę czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby obadać ta Cari?
http://www.rataje.gratka.pl/ogl/777.html#
czy warto kupić ten egzemplarz i przy oględzinach na co warto zwrócić uwagę?
Będę wdzięczny za odpowiedź;)
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez 25-03-2007, 22:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 25-03-2007, 22:17
|
|
|
nom jak Carisma to najbardziej bym ci polecał z silnikiem GDI
Zdjęcia są mało dokładne i niczego się nie dopatrzyłem...przy ogłądaniu sprawdz czy nie ma śladów bicia i ogólnie jaki jest jego stan w rzeczywistości |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=88868 |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 25-03-2007, 22:30
|
|
|
hmm fele od wersji Elegance a ma czarne lusterka i klamki ...poza tym ten hak ...jesli ma to oznacza ze cos ciagnela (byle nie za czesto )
Ogolnie ok..mysle ze jest warta obejrzenia bo ze zdjec nic szczegolnego nie mozna wywnioskowac. Ale prezentuje sie (jak na poczatek) niezle (obiecujaco)
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 25-03-2007, 22:49
|
|
|
Cytat: | Mam prosbę czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby obadać ta Cari? |
Z tego co widzę to mieszkasz w Poznaniu czyli komis masz u siebie.Chodzi Ci o kogoś z forum do pomocy przy oględzinach ?
Z tych fotek za wiele nie wywnioskujemy chyba, że podjedziesz tam i ją dokładnie z zewnątrz i wewnątrz sfotografujesz i wrzucisz dobre zdjęcia na forum.Jest tu "kilka" osób z sokolim wzrokiem...Ale może ktoś z forum zgodzi sie podjechać tam z tobą (na pewno nie ja bo to trochę za daleko) no i później jazda próbna i przegląd.Nie ma to tam to... |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 25-03-2007, 23:40
|
|
|
turek61 napisał/a: | Cytat:
Mam prosbę czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby obadać ta Cari?
Z tego co widzę to mieszkasz w Poznaniu czyli komis masz u siebie.Chodzi Ci o kogoś z forum do pomocy przy oględzinach ?
Z tych fotek za wiele nie wywnioskujemy chyba, że podjedziesz tam i ją dokładnie z zewnątrz i wewnątrz sfotografujesz i wrzucisz dobre zdjęcia na forum.Jest tu "kilka" osób z sokolim wzrokiem...Ale może ktoś z forum zgodzi sie podjechać tam z tobą (na pewno nie ja bo to trochę za daleko) no i później jazda próbna i przegląd.Nie ma to tam to... |
Myślę, że kubie chodziło o to żeby ktoś obadał na podstawie zdjęć |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=88868 |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 26-03-2007, 10:19
|
|
|
kuba81, zapodaj ten temat jeszcze na forum regionalnym.Może ktoś z ziomali pomoże Ci na miejscu. |
|
|
|
 |
kuba81 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2007, 21:51
|
|
|
Witam wszystkich i dziękuje za odpowiedzi!
Fakt na tych fotkach zbyt dużo nie widać ale w wolnej chwili (patrz wekend ) postaram się podjechać i pstryknąc pare fotek.I tu prośba - co dokładnie mam sfotografować?? A co do pomocy w oględzinach gdyby znalazł się jakiś chętny forumowicz z okolic Poznania który mógłby obejrzeć tą Cari fachowym okiem to byłbym bardzo wdzięczny
Poniżej zamieszczam link do jeszcze jednej Carismy którą dzisiaj wyłowiłem w necie:
http://www.gratka.pl/moto...afb6a78d7989527
Ja tam znawcą nie jestem ale wyłowiłem jeden szczegół Mianowicie na zdjęciu komory silnika pod osłoną z napisem GDI jest jeszcze jedna osłona - niestety nie wiem od czego ona jest i na fotce widać że jest pęknięta Od czego mogło powstać takie pęknięcie??
Będę bardzo wdzięczny zo obadanie tego linka i ocene tej Cari I gdyby były potrzebne jeszcze jakieś foty to moge podjechać w wekend i pare pstryknąć.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|