Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:30
Czy warto kupić ta Cari GDI?
Autor Wiadomość
kuba81
[Usunięty]

Wysłany: 25-03-2007, 22:09   Czy warto kupić ta Cari GDI?

Witam serdecznie!

Jest to mój pierwszy post na forum - ale nie ostatni;)

Mam prosbę czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby obadać ta Cari?

http://www.rataje.gratka.pl/ogl/777.html#

czy warto kupić ten egzemplarz i przy oględzinach na co warto zwrócić uwagę?

Będę wdzięczny za odpowiedź;)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez 25-03-2007, 22:14, w całości zmieniany 1 raz  

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-03-2007, 22:17   

nom jak Carisma to najbardziej bym ci polecał z silnikiem GDI 8)

Zdjęcia są mało dokładne i niczego się nie dopatrzyłem...przy ogłądaniu sprawdz czy nie ma śladów bicia i ogólnie jaki jest jego stan w rzeczywistości :twisted:

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 25-03-2007, 22:30   

hmm fele od wersji Elegance a ma czarne lusterka i klamki :? ...poza tym ten hak :? ...jesli ma to oznacza ze cos ciagnela (byle nie za czesto :? )
Ogolnie ok..mysle ze jest warta obejrzenia bo ze zdjec nic szczegolnego nie mozna wywnioskowac. Ale prezentuje sie (jak na poczatek) niezle (obiecujaco) :mrgreen:
pozdroo

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Wysłany: 25-03-2007, 22:49   

Cytat:

Z tego co widzę to mieszkasz w Poznaniu czyli komis masz u siebie.Chodzi Ci o kogoś z forum do pomocy przy oględzinach ?
Z tych fotek za wiele nie wywnioskujemy chyba, że podjedziesz tam i ją dokładnie z zewnątrz i wewnątrz sfotografujesz i wrzucisz dobre zdjęcia na forum.Jest tu "kilka" osób z sokolim wzrokiem...Ale może ktoś z forum zgodzi sie podjechać tam z tobą (na pewno nie ja bo to trochę za daleko) no i później jazda próbna i przegląd.Nie ma to tam to...

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Wysłany: 25-03-2007, 23:40   

turek61 napisał/a:
Cytat:

Z tego co widzę to mieszkasz w Poznaniu czyli komis masz u siebie.Chodzi Ci o kogoś z forum do pomocy przy oględzinach ?
Z tych fotek za wiele nie wywnioskujemy chyba, że podjedziesz tam i ją dokładnie z zewnątrz i wewnątrz sfotografujesz i wrzucisz dobre zdjęcia na forum.Jest tu "kilka" osób z sokolim wzrokiem...Ale może ktoś z forum zgodzi sie podjechać tam z tobą (na pewno nie ja bo to trochę za daleko) no i później jazda próbna i przegląd.Nie ma to tam to...

Myślę, że kubie chodziło o to żeby ktoś obadał na podstawie zdjęć :mrgreen:

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Wysłany: 26-03-2007, 10:19   

kuba81, zapodaj ten temat jeszcze na forum regionalnym.Może ktoś z ziomali pomoże Ci na miejscu.

kuba81
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2007, 21:51   

Witam wszystkich i dziękuje za odpowiedzi!

Fakt na tych fotkach zbyt dużo nie widać ale w wolnej chwili (patrz wekend :D ) postaram się podjechać i pstryknąc pare fotek.I tu prośba - co dokładnie mam sfotografować?? A co do pomocy w oględzinach gdyby znalazł się jakiś chętny forumowicz z okolic Poznania który mógłby obejrzeć tą Cari fachowym okiem to byłbym bardzo wdzięczny :mrgreen:

Poniżej zamieszczam link do jeszcze jednej Carismy którą dzisiaj wyłowiłem w necie:

http://www.gratka.pl/moto...afb6a78d7989527

Ja tam znawcą nie jestem ale wyłowiłem jeden szczegół :? Mianowicie na zdjęciu komory silnika pod osłoną z napisem GDI jest jeszcze jedna osłona - niestety nie wiem od czego ona jest i na fotce widać że jest pęknięta :| Od czego mogło powstać takie pęknięcie??

Będę bardzo wdzięczny zo obadanie tego linka i ocene tej Cari :lol: I gdyby były potrzebne jeszcze jakieś foty to moge podjechać w wekend i pare pstryknąć.

Pozdrawiam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi