|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Sieradz uszkodzony do oceny - prośba o pomoc  |
Autor |
Wiadomość |
theraplus
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi lancer viii
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2018, 08:15 Lancer Sieradz uszkodzony do oceny - prośba o pomoc 
|
|
|
Witam, świeżo się zarejestrowałem, więc wybaczcie ewentualne błędy, bo sprawa pilna.
Dziś jadę po autko
https://www.otomoto.pl/of...FWM.html#seller
Czy ktoś już je oglądał i może podzielić się opinią? |
|
|
|
 |
loluś 93
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 23-03-2018, 20:02
|
|
|
Słyszałem z niejednych ust i nawet mieszkańców Sieradza i Zduńskiej że tam aut się nie kupuję. Ale to chyba opinia o handlarzach, autko krajowe więc chyba nie jest tak źle.
Sam byłem oglądać dwa Lancery w zduni i jeden popotopowy a drugi nawet targować się nie chciał a cenę wywindował. |
|
|
|
 |
theraplus
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi lancer viii
|
Wysłany: 24-03-2018, 11:01
|
|
|
byłem tam, ale nie zdecydowałem się. Po obejrzeniu auta niby wszystko super. Przebieg faktycznie znikomy, wszystko oryginalne, nawet opony! uszkodzenia nie wyglądały na duże i praktycznie byłem już zdecydowany, ale dodzwoniłem się do właściciela pojazdu (handlarz udostępnił numer) i trochę mnie wystraszył - szkoda całkowita i naprawę wyliczyli na 35 tys zł... |
|
|
|
 |
|
|