|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z zamknięciem samochodu z pilota, słabe napięcie? |
Autor |
Wiadomość |
KmL22
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2018, 09:47 Problem z zamknięciem samochodu z pilota, słabe napięcie?
|
|
|
Mam problem z Lancerem 2008r 1,8 z lpg. Problem pojawił sie po wymianie cewki - na benzynie i gazie nie palił na wszystkie cylindry, teraz jest ok ale pojawiło sie kilka niepokojących rzeczy:
1. Obroty na biegu jałowym na rozgrzanym silniku są wydaje mi sie niższe niż wczesniej (ok 500)
2. radio podczas jazdy samo sie wyłącza i włącza. Przed usterką z cewką po przekręceniu kluczyka radio zalaczalo sie i po uruchomieniu silnika cały czas działało. Teraz po włączeniu silnika wyłącza sie i juz nie wstaje (potrafi sie samo włączyć podczas jazdy lub podczas jak ostatnio zauważyłem np po włączeniu jakiegos systemu np esp) Potrafi tez sie wyłączyć przy dużym obciążeniu silnika np próba delikatnego startu na sprzęgle.
3. po zakończeniu jazdy jest problem z zamknięciem samochodu z pilota (żaden przycisk nie reaguje). Pójdę do domu, wrócę za 5 min i juz moge zamknąć samochód nawet z odległości ok 8 metrów. Akumulator jest ok bateria w pilocie tez. Ktoś spotkał sie z czymś podobnym? |
|
|
|
 |
|
|