Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomoc w Doradzeniu Zakupu Autka Evusia X 2.0 :D
Autor Wiadomość
EvoXTURBO 
Nowy Forumowicz

Auto: x
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 04-05-2018, 18:11   Pomoc w Doradzeniu Zakupu Autka Evusia X 2.0 :D

Witam . Po Długiej Pracy za Granicą Wkoncu moje marzenia sie spełniły :) Planuje Kupic Evo X .
Pytanie do was Drodzy Forumowicze . mam 200 tys zł przeznaczone na samochod i tiuning .
Ale chce zeby ten samochod latał po drodze . ma byc do normalnego uzytku a nie tylko na niedzielne wypady . WSZYSTKO W GRANICACH ROZSĄDKU !!! chcialbym zrobic wynik około 4 - 5 sek do setki . v max podkrecic zeby te 280 leciało nawet wiecej . wiadomo zakucie silnika i wszystkie pierdoły to podstawa . ale moje pytanie czy jest to realne ? Posiadacze Evo X jak tam u was to wygląda i jaka wersje polecacie kupic ? chyba ostatnie wersje 2016 rok wychodziły . Pozdrawiam .

Odpowiedz do tematu