|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
2.4 remont silnika |
Autor |
Wiadomość |
juniorkm7
Forumowicz
Auto: Outlander 2.4 CVT Instyle
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Gru 2016 Posty: 269 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-12-2019, 16:30 2.4 remont silnika
|
|
|
Jaki jest orientacyjny koszt remontu silnika 2.4 z rozpisaniem na czynności i ich koszt?
Interesuje mnie wymiana pierścieni, uszczelniaczy, sprawdzenie luzów zaworowych no i wiadomo uszczelka pod głowicą itd. |
|
|
|
 |
elmundialo
Forumowicz elmundialo
Auto: outlander 2.4 MIVEC CVT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2014 Posty: 136 Skąd: lesna
|
Wysłany: 15-12-2019, 08:01
|
|
|
Dokładnie co do złotówki nie pamiętam ,ale planowanie głowicy z ustawień luzow w firmie się tym zajmującej 800z zł. Do tego wszelkie uszczelki i oleje cos koło 1000zl . Robota moja. Ale tyle roboty, że myślę drugie tyle by kosztowało najmniej. Jeżeli chcesz dokładnie to mogę sprawdzić bo mam te zamówienia gdzieś. Jeżeli to orientacyjnie bo chcesz wiedzieć to tak sprawa wygląda. Teraz z perspektywy bym wymienił łańcuch rozrządu. Tylko ze kosztowal 800 zł A teraz widziałem gościu co sprowadza części z Japonii miał to chyba coś koło 300 zł.Reszty nie wiem bo nie robiłem |
|
|
|
 |
|
|