|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.0 V6] Kontrolki ładowanie oraz ciśnienie oleju jednocześn |
Autor |
Wiadomość |
Kapitan Polska
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport 3,0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2018, 11:20 [3.0 V6] Kontrolki ładowanie oraz ciśnienie oleju jednocześn
|
|
|
Witam ,jestem świeżym użytkownikiem Pajero Sport 3,0.W moim samochodzie pojawił się niepokojący symptom a mianowicie zapalają się i przygasają dwie czerwone kontrolki jednocześnie (od ładowania i od ciśnienia oleju) przekłada się to również na oba wskaźniki.Nie mam pojęcia co może być przyczyną tych objawów.proszę szanownych kolegów o konstruktywną pomoc.Dziękuję. |
_________________ Kapitan Polska |
|
|
|
 |
Georg
Mitsumaniak

Auto: Z trwałym motorem 3.2 DID
Pomógł: 37 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 771 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 01-11-2018, 16:54
|
|
|
Kapitan Polska napisał/a: | zapalają się i przygasają dwie czerwone kontrolki jednocześnie (od ładowania i od ciśnienia oleju) przekłada się to również na oba wskaźniki.
Nie mam pojęcia co może być przyczyną tych objawów.proszę szanownych kolegów o konstruktywną pomoc. Dziękuję. | .
Uszkodzenie w alternatorze |
_________________ Nie karmić trolli.
 |
|
|
|
 |
Kapitan Polska
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport 3,0
|