Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Warszawa] Serwisy Klimy
Autor Wiadomość
slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 27-10-2006, 10:19   [Warszawa] Serwisy Klimy

Jako że ostatnio kupiłem MSR i auto jest wyposażone w kilmę. Proszę o informacje od osób które także posiadają klimę w aucie:
- polecane zakłady (jakość - cena)
- cena usług i elementów klimy
- inne
Ostatnio zmieniony przez ruslana81 10-04-2009, 08:12, w całości zmieniany 1 raz  

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-10-2006, 13:22   

poszukaj, bo tego typu informacje na temat kosztów usług pojawiały się wielokrotnie w tematach zw. z klimatyzacją.

O adresy najlepiej pytać w kąciku regionalnym,

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 27-10-2006, 14:20   

OK, dzięki.
W takim razie do dyspozycji moderatora zostawiam:
- przesunięcie tematu na forum regionalne (warszawskie)
- skasowanie tematu

BTW: Kolega SAMAEL siedzi w temacie klimatyzacji więc na razie odpowiedzi na wszystkie moje pytania już znam :mrgreen:

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 06-11-2006, 09:05   

ul. Madziarów w Rembertowie. Firma SKY Lark (czy jakoś tak :) )
Serwisowałem u nich dwa samochody i zawsze doradzali mi rozwiązania optymalne, żeby nie naciągac mnie na kasę. Poleciłem ich znajomym i też byli zadowoleni.

Gugi
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2007, 00:20   

slo_mo napisał/a:
BTW: Kolega SAMAEL siedzi w temacie klimatyzacji więc na razie odpowiedzi na wszystkie moje pytania już znam :mrgreen:

No taak... Szukam i szukam czegoś o dobrym zakładzie od klimy w Warszawie i znalazłem tylko jeden namiar. Gdzie jeszcze można sprawdzić i wyczyścić klimę w Miśku?

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 17-04-2007, 13:44   

Gugi, PW do SAMAEL. Co prawda w Nadarzynie ale obiecywal jakies znizki kiedys ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2007, 10:02   Re: Klimatyzacja

A ja polece moich sąsiadów, www.UnixCar.pl na Podczaszyńskiego 12, (stronka w budowie) jesteśmy razem, biorą za przegląd klimy z ozonowaniem wnętrza 200 zł :D , myślę że jak pogadam to możę jeszcze pare złociszy się uszczknie :)
Ostatnio zmieniony przez Herdi 22-04-2007, 19:15, w całości zmieniany 1 raz  

Poler
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2007, 17:35   

Polecam firmę Aseko z warszawskiej Pragi:
"Aseko" S.C. Robert Ekiert Dariusz Komorowski
03-808 Warszawa , ul. Mińska 37

tel. 022 8714472 , fax. 022 8714472
http://www.aseko.com.pl/
Solidnie, uczciwie i bez naciągania.

poza tym cała baza firm od klimatyzacji tu:
http://firmy.pf.pl/samoch...cja_6816_1.html

[ Dodano: 09-05-2007, 18:14 ]
Parę dni temu nabijałem klimę do Diamante. Problem jest taki że mam u siebie stary czynnik chłodzący czyli R12 a takiego nie wszędzie uzupełniają.
Znalazłem przy Puławskiej (naprzeciwko Oszołoma) na Granicznej 17 serwis i tam mi napelnili. Jak na razie działa i mrozi. Polecam.

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Wysłany: 08-06-2007, 23:06   

Hymm a czy wiecie gdzie w józefowie jest jakiś dobry warsztat zajmujący się klimą? Jestem z Otwocka a to jest dosłownie obok ale u mnie albo drogo albo jakaś prowizorka jak dla mnie.

Misiek
[Usunięty]

Wysłany: 05-06-2008, 21:34   Serwis Klimy

Czołem,

Nie znalazłem tematu więc zakładam. Czy orientujecie się gdzie można zrobić przegląd klimy, ewentualnie serwis. Czy AutoServ Shell'a poradzi sobie z Carismą, mam tu na myśli dostęp do części układu AC.

Pozdrawiam

strud 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5W Avance '01
Wysłany: 06-06-2008, 00:07   

Ostatnio w Norauto była (a może jeszcze jest?) promocja - przegląd klimy za friko. W razie potrzeby oferują też serwis (napełnianie, odgrzybianie, wymian filtra itp). Najlepiej zadzwoń i podpytaj.

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 06-06-2008, 08:45   

Misiek napisał/a:
Nie znalazłem tematu więc zakładam.
Słabo szukaleś:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=6005

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Wysłany: 06-06-2008, 18:25   

Sądzę że Shell powienien sobie poradzić.Klima jak klima i tyle.

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Wysłany: 09-04-2009, 20:30   Serwis klimy

Witam, gdzie serwisujecie swoje klimatyzacje w Warszawie i okolicy? Wiem że był już kiedyś taki temat ale tam padł adres jednego zakładu, który na dodatek nie jest tani.
Fajnie by pojechać do kogoś sprawdzonego już przez was do kogoś kto się zna dosyć dobrze na tym co wykonuje.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 09-04-2009, 21:29   

Ja serwisuje klime w www.autowis.com.pl
To serwis ASO FSO DAEWOO :P
poznalem ich jak montowalem gaz do carismy. Jako jedni z pierwszych montowali wtryski i wtedy zalozylem tam instalke gazu za 4600 ktora dzis kosztuje 4400 (mozna kupic juz wtryskowa za 2600). Tam poznalem czlowieka od klimy. Stara szkola. Zero jakiegos tam sprawdzana "komputerowego" na podcisnieniu. Tylko i wylacznie wysokie cisnienie, ktorym wylapuje kazda mikrodziurke. Do tego ostatnio polecal mi jakis specyfik jako srodek do klimy, ktory podobno czyni cuda z czyms tam...nie wsluchiwalem sie.
Na stronie maja cennik to sobie zlookaj. Generalnie polecam, jednak jak bys mial tam zostawiac auto to:
- dokladnie umow sie co do kasy.
- uczul ich aby nic nie robili bez konsultacji z Toba jesli nie mieli by sie zmiescic w tej kasie co powiedzieli na poczatku
- ogolny przeglad to moga zrobic przy Tobie, nie trzeba zostawiac auta, wtedy dobrze sie przy aucie pokrecic troche pogadac, mozna dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy o zyciu :)

Odpowiedz do tematu