|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podswietlenie schowka i przestrzeni nad nogami |
Autor |
Wiadomość |
szeryf85
Forumowicz
Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2018, 22:58 Podswietlenie schowka i przestrzeni nad nogami
|
|
|
Hej,
czy OII występowały w wersji z podświetleniem schowka i przestrzeni nad nogami? Przeglądając schematy natknąłem się na takie pozycje
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
alegator
Forumowicz
Auto: Mitsubishi outlander 2,4 CVT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Maj 2017 Posty: 103 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 04-09-2018, 20:54 podświetlenie schowka
|
|
|
jezeli chodzi o podswietlenie schowka dolnego to w moim jest i owszem. To jest realizowane za pomoca małej , słabo widocznej zaróweczki, która bez problemów mozna kupić w sklepie z częsciami elektronicznymi, jest to zarówka do podswietlenia skali odbiornika. Oryginalna zarówka ma jeszcze nakładke z plastiku, po to , zeby swiatło miało lekko przytłumiona i zielonkawa barwę . Nie jest to jednak konieczne. Jak otworzysz schowek to w górnej lewej częsci deski , patrzac od dołu zobaczysz mała zaróweczkę (w lewym rogu otworu schowka). Zazwyczaj jest spalona. Wymiana prosta. Bardziej skomplikowane jest znalezienie jej. Podswietlenia przestrzeni na przednie nogi (po otwarciu drzwi) nie stwierdziłem u siebie , chociaż takowe są na tylnych , składanych siedzeniach a to dla tych, którzy korzystają z 3 rzedu foteli i w czasie wychodzenia zza tylnych , złozonych , po posiągnieciu za ciegno składania foteli , uaktywnia sie te lampki. |
_________________ Jak się nie ma co sie lubi, to się kocha własną żonę |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 06-09-2018, 09:05
|
|
|
podswietlenie schowka owszem tak jw kolega napisal
a podswietlenie na nogi tylko w autach w max ver na japonie
zreszta zalozylem temat o ASX w ktorym bede robil wszsytko wiec mozesz spojżeć z czasem bedzie uzupelniany o wszystko to co pytasz i inne:
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?p=1577123#1577123 |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
m4rud3r
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.4 Mivec 2010
Pomógł: 9 razy Dołączył: 31 Sty 2009 Posty: 443 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 06-09-2018, 16:44
|
|
|
alegator napisał/a: | chociaż takowe są na tylnych , składanych siedzeniach a to dla tych, którzy korzystają z 3 rzedu foteli i w czasie wychodzenia zza tylnych , złozonych , po posiągnieciu za ciegno składania foteli , uaktywnia sie te lampki. | W przedliftach. W poliftowych nie ma już tam lampek. W moim poprzednim z 2008 roku miałem te lampki, w obecnym z 2010 nie mam ....
[ Dodano: 09-09-2018, 21:07 ]
Czy Ktoś może wrzucić zdjęcie ze swojego miśka jak wygląda te podświetlenie ? I gdzie go w ogóle szukać ? |
|
|
|
 |
alegator
Forumowicz
Auto: Mitsubishi outlander 2,4 CVT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Maj 2017 Posty: 103 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 16-09-2018, 23:53
|
|
|
zrobie to w najbliższym czasie. te żaróweczki mozna nabyc w sklepach z częściami RTV i służą do podswietlania skali odbiorników radiwych i innych. Piszę o tym dlatego, ze oryginalna z nakładka z kolorowej gumy moze kosztować parę ładnych złotych , gdy tymczasem w sklepach z elektroniką ok 1 zł. |
_________________ Jak się nie ma co sie lubi, to się kocha własną żonę |
|
|
|
 |
|
|