|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Głośny Asx Noxudol 3100 |
Autor |
Wiadomość |
lisu1234
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Ash
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2018, 11:51 Głośny Asx Noxudol 3100
|
|
|
Witam,
wiem, że temat był wałkowany kilka razy ale szperając w sieci znalazłem taki filmik
Noxudol 3100
Co o tym sądzicie, bo czytałem różne opinie, ale na mierniku widać że sa spore różnice. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 22-04-2018, 13:04
|
|
|
Każda konserwacja wycisza - im grubiej nawalone tym bardziej.
Ja osobiście jestem przeciwnikiem tak szczelnego "zamykania" podwozia, jak to robią amatorzy caraudio i "dżwiękowrażliwcy".
Nigdy nie wiesz który odpływ/odpowietrzenie zatkałeś, a podejrzewam, że auto masz jednak użytkowe, a nie pokazowe
Jeżeli chodzi Ci, żeby nawalić preparatu gdzie się da - to nie - nie stosuj.
Jeżeli chcesz użyć do wnęk nadkoli, pasów przy progach ("punktowo") - to jak najbardziej tak
Nie wiem czy Valvo nie ma jeszcze bardziej "wyciszonej" masy
Ogólnie wybór na rynku jest spory. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 28-04-2018, 07:51
|
|
|
jw
z mojej strony dodam ze widzialem juz kilka takich samochodow od strony powypadkowej tzn wycisone auto bylo po stluczce naprawiane. Niepolecam zatykania otworow odplyw/powietrze poniewaz w niektorych sytuacja woda nie ma gdzie sie podziac i powoduje korozje auta od srodka - zawse trzeba cos zostawic |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|
|