Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 3.0 V6] Jak zaprogramować czujniki TPMS?
Autor Wiadomość
ma_ko 
Mitsumaniak

Auto: Outlander '07 XLS 3.0 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-05-2021, 22:49   [II 3.0 V6] Jak zaprogramować czujniki TPMS?

Pytanie jak w temacie, nie mogę znalesc jakiejś sensownej instrukcji. Samochód to Outlander II z USA z końcówki 2006r. Od kiedy go kupiłem czyli jakiś rok temu nie było w nim czujników cisnienia może ktoś wymontował albo zabrał całe koła. No i świeci mi się znaczek opony i wielki napis SERVICE REQUIRED. Kupiłem jakiś miesiąc temu zestaw nowych czujników o nr 4250A225 oryginalnych wyprodukowanych przez SIEMENS. Chodzą na 315MHz tak jak w USA. i nie wiem co dalej. Pozakładałem je do kół myslałem że może wpiszą się automatycznie (na stronach amerykańskich tak piszą) ale niestety nic. W ASO nie zajmują się amerykańskimi i chcą mi sprzedać swoje. Znajomy oponiarz miał jakiś czytnik do czujników ale stwierdził że są uszkodzone bo nic nie wysyłają... Może zła częstotliwość? Nie wiem. Wyłączyłbym ten cały system ale jak już kupiłem to chciałem to uruchomić.

Odpowiedz do tematu