|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana oświetlenia w kabinie na ledy |
Autor |
Wiadomość |
lukaszg [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2018, 13:18 Wymiana oświetlenia w kabinie na ledy
|
|
|
Witam wszystkich,
czy ktoś wymieniał lampki w podsufitce, bagażniku i przy lusterku do make-up na ledowe?
W serwisie mi tylko powiedzieli, że wewnątrz są żarówki C8W, ale z tego co znalazłem w internecie, to mocowanie jest takie samo dla C5W, C8W i C10W (oznaczenie SV8.5), a różnice są tylko w mocach - 5, 8 i 10W. Żarówki też można kupić w różnych długościach.
W tym oraz tym wątku jest mowa o żarówkach 31mm, lampa w podsufitce wygląda podobnie ale wątki dotyczą jednak innych modeli.
Druga sprawa - jakiej firmy ledy kupić? Na Allegro i Aliexpress czy Amazonie jest mnóstwo tanich opcji (kilka dolarów, kilkanaście złotych) ale mają różne opinie. Z firmowych znalazłem Philips X-treme Ultinon oraz Osram LEDriving PREMIUM tyle że nie mają układu dla Canbus (trzeba dokupić osobno i wpiąć między kable). |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 18-12-2018, 19:18
|
|
|
kup najtansze
byle by byly COB bo one mocno swieca |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
|
|