Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Elegance, prośba o opinię
Autor Wiadomość
emb3e19 
Nowy Forumowicz

Auto: nd
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-08-2018, 19:32   [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Elegance, prośba o opinię

Na początku chciałbym się przywitać i pokrótce przedstawić, ponieważ jest to mój pierwszy post.
Także witam, jestem 24letnim młodzieńcem któremu od zawsze podobał się Galant i który w końcu może spełnić swoje małe marzenie.
Szukam dobrego egzemplarza już długi czas, lecz wszyscy wiedzą jak trudno o nie pognity egzamplarz w niezłym stanie. Proszę więc o opinię na temat poniższego osobnika:
https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8

Z tego co zdążyłem zauważyć:
-wiadomo, korozja na nadkolach - albo to było już zrobione, albo dopiero będzie, więc standard.
-kielichy zdrowe, więc plus
-przebieg - nawet jeśli skręcony o 100k, to 239k to niewiele dla tych silników
-kierownica nie wytarta - mogłaby potwierdzić przebieg, ALE:
-skóra przetarta paskudnie, zaprzecza przebiegowi (chyba że ktoś przekładał tapicerkę). Raczej się skłaniam ku temu (jeśli błędnie to proszę, wyprowadźcie mnie z błędu) - ponieważ zagłówki po 2 lifcie były z "dziurami".
-spody drzwi, podłoga wyglądają w miarę okej, plus
-tylny zderzak - drobnostka
-wymieniana tylna klapa, prawdopodobnie był mały stuk, który zostawił również ślad na w/w zderzaku
-nie do końca podoba mi się łączenie prawego przedniego błotnika z maską - wydaje mi się że lewy błotnik aż tak nie nachodzi. Możliwe, że krzywo spasowane po stłuczce?

Nic więcej nie dałem rady zauważyć, chętnym w pomocy dziękuję bardzo i pozdrawiam

misza116 
Mitsumaniak

Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-08-2018, 13:56   

Ta skora jest tak nietypowo wytarta, że ciężko mi rozgryźć kto, i co tam robił :D
Uderzony z przodu, z tyłu. Jeśli nie mocno, to można by poprawić to, co jest spartaczone i jeździć.
Ale ja osobiście bym sobie darował, nieudolnie to poskładane.

Odpowiedz do tematu