|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Dudnienie/buczenie z obudowy filtra powietrza |
Autor |
Wiadomość |
joaxx
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2007
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-10-2017, 00:23 [II 2.0 DID] Dudnienie/buczenie z obudowy filtra powietrza
|
|
|
Witam wszystkich, jestem świeżo po zakupie outlandera II z silnikiem 2.0 did 2007r. Zauważyłem, że słychać dudnienie/buczenie z obudowy filtra powietrza, dźwięk podobny do uderzania powietrza, tak jakby był tam jakiś przedmuch. Co to może być? |
|
|
|
 |
rsmati
Nowy Forumowicz
Auto: outlander 2.0 DiD
|
Wysłany: 11-08-2018, 07:34
|
|
|
Mam to samo, powiedz mi czy doszedłeś do tego co to ? Jezdze tak już dwa lata i nic się nie dzieje, ale kuje w ucho. Dodam że po otwarciu obudowy filtra hałas się znacznie nasila, dudni jakby walił w wiaderko |
|
 |
radzik1
Forumowicz
Auto: c-crosser
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lip 2017 Posty: 47 Skąd: BYDGOSZCZ
|
Wysłany: 11-08-2018, 11:38
|
|
|
Miałem to samo w passacie ale silnik awx z jednym wałkiem, podejrzenie padło na wałek rozrządu, same części wyszły około 1100zł, jakie było moje zdziwienie gdy po odpaleniu dalej buczało. Na szczęście sam wymieniałem więc odeszła robocizna. Passsata sprzedałem i buczenie ustało |
|
|
|
 |
msokol
Mitsumaniak
Auto: Outlander II 2.0 DID
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Kwi 2017 Posty: 273 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-08-2018, 09:50
|