Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
kącik PS2 :P
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-11-2005, 00:22   kącik PS2 :P

tak się grzecznie zapytam, bo nie wiem czy dobrze trafilem (a jestem tu nowy... 8) ) - bawi ktos sie tym od czasu do czasu? bo moze polecicie cos fajnego i takie tam inne:P

Pozdro
Firek

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 01:14   

bawi bawi :D

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 09-11-2005, 10:01   

o widzisz:) dorwalem pare nowostek jakbys cos chcial to wal:) jak masz to rowniez, ale ciekawi mnie czy grales w Fahrenheit(pewnie zle napisalem)... Strasznie mnie wciagnela ta giera i stoje w jednym miejscu bo rady nie daje:(
Pozdro
Firek

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 11:21   

Ja myślałem, że na starość to się motocykle kupuje, albo karbriolety, albo szesnastki się obraca... Ale żeby PS2... :shock: :shock: :shock:

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Wysłany: 09-11-2005, 12:08   

Fido__ napisał/a:
Ja myślałem, że na starość to się motocykle kupuje, albo karbriolety, albo szesnastki się obraca... Ale żeby PS2... :shock: :shock: :shock:

Fido sugerujesz ze ja sie starzeje?? Kupilem kabrioleta kola mam 16. Nie nie ja wcale sie nie starzeje ;) Wypraszam sobie ja ciagle nastolatek jestem. :)

Pozdrawiam z Whitestok
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 13:19   

ja mecze PRO EVOLUTION SOCCER 5 i Gran Turismo 4 :)

Robert Bryl
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 13:30   

TNT napisał/a:
Fido__ napisał/a:

Fido sugerujesz ze ja sie starzeje?? Kupilem kabrioleta kola mam 16. Nie nie ja wcale sie nie starzeje ;) Wypraszam sobie ja ciagle nastolatek jestem. :)

Tu masz rację. W kwestii felg jest odwrotnie - im bardziej się starzejesz tym większy numerek, 16 to jeszcze pikuś, młodyś :-)

Pzdrw.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 13:45   

Robert Bryl napisał/a:
TNT napisał/a:
Fido__ napisał/a:

Tu masz rację. W kwestii felg jest odwrotnie - im bardziej się starzejesz tym większy numerek, 16 to jeszcze pikuś, młodyś :-)

Pzdrw.

Ja też mam 16-tki. Ale motocykl sobie kupiłem na wszelki wypadek :-D

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 09-11-2005, 14:14   

Fido__ napisał/a:

Co ja mam powiedzieć ... fele 15" zmieniłem na 14" (zima idzie), motor sprzedany ... :(
Starość nie radość ....

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Robert Bryl
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 15:55   

Fido__ napisał/a:
Ja też mam 16-tki. Ale motocykl sobie kupiłem na wszelki wypadek :-D

Fido, Fido,... szesnastki tera wygodne się zrobiły, podryw na motocykl ma mocno niszowy zasięg... A i potem to co? Krzaczory???
A BTW twój legaś to kombi chociaż? Bo jak tak to ujdzie, ale i tak do mojego daleko, bo "przestrzeń pro-szesnastkową" to on ma że hohooo (jak się siedzonka z tyłu wyjmie) że się położyć wygodnie można na podłodze i patrzeć, patrzeć :-) (cóż starość nie radość...)

Pzdrw.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 17:45   

Robert Bryl napisał/a:
położyć wygodnie można na podłodze i patrzeć, patrzeć :-) (cóż starość nie radość...)

Robert, więcej wiary. Teraz farmakologicznie pewne rzeczy można przyspieszyć. Nie trzeba już tylko patrzeć, patrzeć i czekać... zdarzy się czy się nie zdarzy :D

A kombi jest, a jakże :-) ..... tyle, że z kratą. Jest się czego przytrzymać w razie czego...

Robert Bryl
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 17:57   

Fido__ napisał/a:

Robert, więcej wiary. Teraz farmakologicznie pewne rzeczy można przyspieszyć. Nie trzeba już tylko patrzeć, patrzeć i czekać... zdarzy się czy się nie zdarzy :D

Fido, więcej wyobraźni :D nie chodzi o wspomaganie a o to, że jak się leży na wznak to w krzyżu nie łupie i skurcze nie łapią :mrgreen: i zadyszki człowiek nie dostaje, zyć nie umierać Panie :)
A nad głową (osobna kwestia czyją) jest i tak dużo miejsca :wink:

Pzdrw.

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 18:07   

to kacik ps2 czy rozmowy o kompleksach wieku starczego? :lol: :lol: :lol:

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 09-11-2005, 18:38   

deenbe napisał/a:
to kacik ps2 czy rozmowy o kompleksach wieku starczego? :lol: :lol: :lol:

To rodzaj ławeczki, na której siedzą starsi panowie z laseczkami. A młodzi jazda stąd ;-)

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 09-11-2005, 18:54   

hehehe patrz zalozysz sobie kacic to wszedzie Ci sie dziaduchy wpakuja no... a fe.. choc deenbe idziemy sobie... masz lopatke porobimy babki z piasku:D

Odpowiedz do tematu