|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Połączenie Bluetooth z telefonem |
Autor |
Wiadomość |
DanielS1906
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-08-2022, 16:53 Połączenie Bluetooth z telefonem
|
|
|
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem podczas łączenia się przez bluetooth z telefonem.
Włączając samochód, oraz bluetooth w telefonie, łączą się ze sobą automatycznie.
Można od razu wykonywać rozmowy przez głośnomówiący, jednak, gdy chcę włączyć muzykę z telefonu pojawia się problem. W samochodzie nadal wyświetla się brak połączenia przez Bluetooth (w telefonie jest jako połączony).
Dopiero po wejściu w ustawienia w telefonie, wybranie tam urządzenia (samochód) z którym jestem połączony i ręczne wyłączenie i ponowne włączenie tylko połączenia audio, naprawia sprawę.
Telefon ten mam od początku posiadania tego samochodu i problem ten pojawił się dopiero po jakimś czasie.
Czy ktoś z was miał podobny i udało się go rozwiązać, tak aby za kaDym razem nie robić tego ręcznie?
Dodam, że raz na naprawę bardzo, bardzo rzadko, połączy się automatycznie tak, że muzyka też może iść...
Mitsubishi ASX, 1.6, 2013r
Xiaomi Redmi Note 7
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tościk
Forumowicz

Auto: '20 Yukio 1.2T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Gru 2017 Posty: 622 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 21-08-2022, 13:05
|
|
|
DanielS1906 napisał/a: | Telefon ten mam od początku posiadania tego samochodu i problem ten pojawił się dopiero po jakimś czasie. |
Obstawiałbym wykonaną aktualizację systemu operacyjnego na telefonie. Miałem kiedyś podobnie, tylko ze słuchawką bt. Po aktualizacji systemu, żeby słuchawka zadziałała musiałem skasować parowanie i przejść przez cały proces od nowa. Prawie za każdym razem. |
|
|
|
 |
|
|