|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: tyku 19-06-2020, 10:35 |
Wymiana silnika... z outlandera do lancera:) 4b11 |
Autor |
Wiadomość |
aqualopetak
Forumowicz
Auto: lancer x sedan z usa 2.0b
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-06-2020, 08:53 Wymiana silnika... z outlandera do lancera:) 4b11
|
|
|
witam. dawno mnie tu nie bylo:( bo po dachowaniu sprzedalem miska....
nadazyla sie okazja kupilem kolejnego w ktorym korba bokiem wyszla...
chcialbym wymienic silnik na w miare nowy tzn znalazlem w wawie silnii od outka "taki sam"
lancer jest z 2008r outek z 2018 PHEV. mily sprzedawca poinformowal mnie ze nie podejdzie calosc gdyz glowice sa rozne.
schematy wzialem w reke i poprzegladalem.... fakt mial racje sprzedajacy... musze zostawic swoja glowice a dol sie nada....ALE po co zostawiac stare graty(glowe)...
a moze przerzucic calosc i jakos kompa zgrac??? poza immo czy cos jeszcze bylo by do zgrania??
skrzynia cvt( ale w razie co we wroclawiu mam jeszcze taki silnik tez z cvt od ASX)
pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
Hishi
Forumowicz

Auto: Lancer Sedan 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-06-2020, 19:14 Re: Wymiana silnika... z outlandera do lancera:) 4b11
|
|
|
aqualopetak napisał/a: | witam. dawno mnie tu nie bylo:( bo po dachowaniu sprzedalem miska....
nadazyla sie okazja kupilem kolejnego w ktorym korba bokiem wyszla...
chcialbym wymienic silnik na w miare nowy tzn znalazlem w wawie silnii od outka "taki sam"
lancer jest z 2008r outek z 2018 PHEV. mily sprzedawca poinformowal mnie ze nie podejdzie calosc gdyz glowice sa rozne.
schematy wzialem w reke i poprzegladalem.... fakt mial racje sprzedajacy... musze zostawic swoja glowice a dol sie nada....ALE po co zostawiac stare graty(glowe)...
a moze przerzucic calosc i jakos kompa zgrac??? poza immo czy cos jeszcze bylo by do zgrania??
skrzynia cvt( ale w razie co we wroclawiu mam jeszcze taki silnik tez z cvt od ASX)
pozdrawiam wszystkich |
W ojczystym języku też chyba dawno nie pisałeś . . . |
|
|
|
 |
|
|