|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fajne kąski Car Audio...z Alletanio i nie tylko |
Autor |
Wiadomość |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 14:20 Fajne kąski Car Audio...z Alletanio i nie tylko
|
|
|
Witam,
Nie wiem czy ten temat się przyjmie, ale kto wie, jeśli tak, to w założeniu powinien pomóc wszystkim amatorm i pasjonatom CA w wyborze sprzętu, oszczędzi też powtarzających się postów.
Reguły wpisów w tym poście, dzięki którym będzie wiarygodny są następujące:
- wpisujemy linki i krótki opis do dowolnie wybranego sprzętu z kategorii CA, mogą być nowe, mogą być używane, głównie bierzemy pod uwagę jednak te które aktualnie są w bardzo korzystnych cenach, bądz taka własnie aukcja pojawiła się w Allegro lub innych portalach aukcyjnych.
- najważniejsze !!! wpisujemy sprzęt, którego słuchaliśmy, testowalismy czy u siebie czy u kogoś ale na własne uszy i możemy się pod tym podpisać, to bardzo ważne.
To tyle po krótce, moim zamysłem jest pokazanie niektórym osobom, że kupno poprawnego sprzętu do auta, jeśli jest dobrze dobrany wcale nie wiąze sie z dużymi kosztami, ktore sugerowano w poprzednich postach. Miejmy nadzieje, ze jesli wątek sie rozwinie to kilka osób oszczędzi pieniążki i nie wpakuje ich w nic nie warte kolorowe zabawki "made in china".
Jak pomysł jest głupi albo nie zgodny z regulaminem to skasujcie post.
pozdr,
Kuba
[ Dodano: 03-04-2007, 15:47 ]
Skoro zacząłem wątek, zaczne też od pierwszej propozycji...
SONY XM 4040, wzmacniacz 4 kanałowy, bez żadnych filtrów co jest dosc ważne, jest to jeden z niewielu elementów CA którymi może pochwalić się ta firma, wzmacniacz tzw "Made in Japan" , wykonany w oparciu o starą dobrą szkołę, naprawde świetny piec za śmieszne powiedziałbym pieniądze, ceny wahają sie od 200-300zł. Nadaje się do zasilania głośników systemu przedniego, do suba w mostku jest za słaby.
http://www.allegro.pl/ite...nikat_bcm_.html
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
karolkk84 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 21:53
|
|
|
PHONOCAR PH 590
http://www.allegro.pl/ite...00w_kable_.html
Mam takiego kupiłem po bardzo okazyjnej cenie 280zl ponieważ jestem amatorem nie umiem ubrac w slowa fachowo jak on brzmi dla mnie rewelacyjnie, daje 2x90rms moc chyba wystarczajaca pozatym ładnie sie prezentuje
Chetnie poznam opinie kogoś kto miał do czynienie z tym wzmakiem
CARPOWER HPB 1502
http://www.allegro.pl/ite...ratis_k_ow.html
Tani i mocny do subwofera dla nie wymagajacych super brzmienia (ok.450rms), bardziej do łupanki pewnie.
Mi w każdym razie błoto i śrubki odpadają z auta jak kopnie, oczywiście potrzeba do tego przetwornika który ma przynajmniej te 400 rms.
Może być?
Jestem amatorem w tych sprawach dopiero się ucze także prosze o wyrozumiałość
Poza tym to dobry pomysł taki wątek. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 05-04-2007, 18:02
|
|
|
Prosiłbym aby każdy, kto umieszcza post i link do przedmiotu na stronie internetowej pamiętał, że aukcje się kończą i należy taki link (lub post) skasować ! |
|
 |
|
|