Zamknięty przez: Matejko 12-05-2007, 13:34 |
Welurowe dywaniki do naszych miśków |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 09-12-2006, 20:47 Welurowe dywaniki do naszych miśków
|
|
|
Ano moge Wam wsyskim zaoferowac dywaniki do Waszych autek, z firmowym logiem mitsumaniaków. Od razu zaczne od kosztów 60Zł za komplet 4 szt.(plus koszta wysylki)
Kolory dywanów które sa w standardzie to : czarny, szary, granatowy ale jezeli ktos bedzie chciał inny nie ma problemu(wtedy ich koszt wzrasta do 70zl).
Istnieje mozliwosc wyboru nitki obszywajacej dywany.
Opcja takze jest to czy pod pedalami bedzie gumowy prostokat czy wszyta wykladzina.
Dywany sa z grubego wlosa dobrej jakosci - wiec szybko sie nie wytrze, spody sa podgumowane wiec nie przepuszczaja wilgoci i nie slizgaja sie.
Wzory dywanow znajdziecie tutaj
Najwazniejsze:
Poniewaz gdy patrze na zdjecie dywanikow do carismy - to zupelnie nie pasuja mi do auta (w czesci przy fotelu nie ma tych "jezyczkow") a wiec kazdy zainteresowany dywanikami - moze przeslac swoja forme (odrysowany ksztalt jaki maja miec dywaniki na jakims papierze technicznym cycus takiego) i wtedy dywaniki beda dociete pod taka forme - czyli nie ma mowy ze cos nie bedzie pasowac(chyba ze forme bedziemy wycinali po kilku piwkach )
To tyle o dywanach, aby moglobyc na nich logo potrzeba pierwszych 10 osob, które zlozylyby na nie zamowienie(nastepne zamowienia powyzej tych pierwszych 10 moga juz byc pojedyncze).
Logo byloby wykonane metoda flokowa czy tam flocowa czy tez flockowa.
Ktore byloby to logo wybralibysmy w ankiecie.
Teraz poki co - piszcie co o tym myslicie i jednoczesnie kto bylby chetny?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 11-04-2007, 11:41, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
krysstek
Mitsumaniak

Auto: Colt Z30 1,3 Inform '06
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2006, 21:09 Re: Dywaniki do naszych miśków
|
|
|
Matejko napisał/a: | Poniewaz gdy patrze na zdjecie dywanikow do carismy - to zupelnie nie pasuja mi do auta |
Taka sama uwaga dotyczy Colta, najnowszy model. |
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 09-12-2006, 21:33
|
|
|
Do Colta c50 też nie pasują (te "przeznaczone do MITSUBISHI"), przód nie uwzględnia podnóżka, a tył jakiś za duży w ogóle.
Mimo to włożyłem, jakoś się dopasowały.
A czy tych z tej strony nie robi DARMAG? http://www.darmag.pl/
Ja od nich kupiłem, przyjeżdżają na giełdę w Bydgoszczy, można pogadać. Są bardzo elastyczni, jeżeli chodzi o wymiary - mogą dopasować do dostarczonego wzorca. (mimo to kupiłem te niedopasowane). |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 09-12-2006, 22:04
|
|
|
strone podalem czysto orientacyjnie bo tez czysto orientacyjnie dostalem od producenta (a to nie darmag)
krysstek napisał/a: | Taka sama uwaga dotyczy Colta, najnowszy model. |
tomusn napisał/a: | Do Colta c50 też nie pasują |
no dlatego tez napisalem ze daje sie forme i sa takie jakie chcemy a nie takie jakie ktos narzuci(wydaje mi sie ze dlatego takie sa zeby nie marnowac materialu na jakies wypustki i inne duperele) oczywiscie forme tylko raz(czyli ja dam do carismy to juz nikt wiecej nie bedzie musial - no moze zdjecia podlogi zeby porownac czy w kazdym modelu taka sama jest),
dobra napisaliscie o tym ze nie pasuje wzor - co nie jest problemem, ale nadal nie widze czy ktos chetny itp. |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 09-12-2006, 22:24
|
|
|
Czy można tylko 1 szt - tę dla kierowcy |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 09-12-2006, 22:26
|
|
|
Matejko ,pomysł z dywanikami ok , tylko qrde myśl deptania logo buciorami cuś mi nie podchodzi (mieszane uczucia)
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 09-12-2006, 22:29
|
|
|
BUBU napisał/a: | ylko qrde myśl deptania logo buciorami |
moze byc bez logo
JCH napisał/a: | Czy można tylko 1 szt - tę dla kierowcy |
a jak odcien nie bedzie pasowal ?? i pewnie 1 szt. wyjdzie z 20zl z wysylka a za 40zl wiecej masz komplet |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 09-12-2006, 22:36
|
|
|
Matejko napisał/a: | JCH napisał/a:
Czy można tylko 1 szt - tę dla kierowcy
a jak odcien nie bedzie pasowal ?? i pewnie 1 szt. wyjdzie z 20zl z wysylka a za 40zl wiecej masz komplet | A po co mi trzy pozostałe? Ten od kierowcy już trochę zmaltretowany Odcień - pizga mnie to, za przeproszeniem
Tylko faktycznie trzeba by odrysować wzór od jakiegoś ori dywanika. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 09-12-2006, 22:49
|
|
|
JCH napisał/a: | Tylko faktycznie trzeba by odrysować wzór od jakiegoś ori dywanika. |
albo od podlogi, albo od starego, jak zrobisz i sie zdecydujesz to daj znac skoro barwa cie pizga
a no i oczywiscie dywaniki moga byc tez bez logo i nie koniecznie do misia, cena jak wyzej |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:53
|
|
|
Pomysł z własnym szablonem jest strzałem w "10"
Kilka dni temu zamówiłem w Dramagu gumowce do mojej Cari.Na zdjęciu wyglądały dość obiecująco ale gdy je otrzymałem to się załamałem
Jakość gumy tragiczna,miały być wysokie korytka- nie są, miało być wzmocnienie pod nogami kierowcy - nie ma a o dopasowaniu to już szkoda gadać
Nie reklamowałem ich bo stwierdziłem, że lepszy rydz niż nic szczególnie za takie pieniądze.
Ja osobiście gdybym wcześniej ich nie kupił od razu wycinałbym szablon i pisałbym się na te od Ciebie Matejko.
Sęk w tym, że Cari mam od miesiąca i w zwiazku z koniecznymi wymianami części i innymi wydatkami zwiazanymi z zakupem auta a trzeba również dodać, że zbliżają się Święta nie mogę sobie juz pozwolić na zakup dywanowych.
Napewno będę kupował je wiosną.Jeżeli wtedy propozycja będzie nadal aktualna to nie omieszkam zamówić. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 10-12-2006, 10:44
|
|
|
Cytat: | Jeżeli wtedy propozycja będzie nadal aktualna to nie omieszkam zamówić. |
bedzie na pewno - tyle ze jesli do tej pory nie zbierze sie 10 chetnych to beda bez zadnego napisu |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 11:21
|
|
|
Na zimę nie jestem przekonany do takich dywaników. Lepiej gumowe bo wiadomo ile wody oitrafi cięknąć z butów w zimie...
Na wiosnę też się piszę:) |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 10-12-2006, 12:49
|
|
|
Ja się piszę nawet teraz, tylko poproszę wg wzorca.
Mateusz, mogę Ci wzorzec podesłać mailem? Czy mam go fizycznie zapakować w kopertę?
oczywiście z logo, raz na jakiś czas może dostać z buta |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 10-12-2006, 13:41
|
|
|
Grześku napisał/a: | Czy mam go fizycznie zapakować w kopertę? |
w koperte(i podam ci adres bezposrednio do producenta) ale to jak z logiem to czekamy jeszcze na 8 osob ktore sie zdecyduja na teraz
jakcos to niech zamowienie wyglada tak:
Matejko: dywany szare/logo/nitka obszywająca czerwona/carisma - wg wlasnej formy |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2006, 15:10
|
|
|
Ja właśnie chcę kupić komplet (1szt kierowca, 1szt pasażer, 1szt tył - tak jak mam teraz w jednym kawałku), pytanie tylko czy do MSR szablony masz? |
|
|
|
 |
|