|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
mam problem z oryginalnym radiem |
Autor |
Wiadomość |
xon
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi space wagon 2,4gdi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2018, 13:50 mam problem z oryginalnym radiem
|
|
|
Na wstępie witam wszystkich.
Mam problem z oryginalnym radiem w moim misiu mianowicie ,jakiś czas temu radio nie zawsze reagowało na kręcenie "gałką" od głośności . Rozebrałem impulsator wyczyściłem złożyłem i było wszystko ok przez około 2 tygodnie . W pewnym momencie radio całkowicie przestalo reagować na kręcenie ani nie dało się ściszyć ani podgłosić , udałem się z impulsatorem do sklepu z elektroniką kupiłem identyczny wymieniłem i nadal nie dało to nic .guzikiem od głośności da się włączyć i wyłączyć radio jednak nie ma żadnej reakcji na głośność . Sprawdziłem nowy impulsator miernikiem na przewodzenie i pokazują się impulsy przy kręceniu ścieżki na płytce drukowanej rowniez wyglądają ok i sygnał dochodzi od impulsator do wtyczki łącząca go z radiem . Wszystko inne działa stacje radiowe można zmienić płyty czyta przełączanie wskazań komputera też . Nie mam pojęcia co jeszcze można sprawdzić proszę o jakieś podpowiedzi. Fakt że oryginał jakoś tyłka nie ukrywa ale zależy mi na możliwość zmiany wskazań komputera ( średnie spalanie ,dystans do tankowania ,spalanie chwilowe itd ) |
_________________ LANCER AUTOMAT PO NIEWIELKIM TUNINGU OK150KM:D
Lancer poszedł w zapomnienie teraz Space Wagon 2,4 GDI 110 kW 150 Km |
|
|
|
 |
|
|