Moja Piękna Pierwsza Carisma |
Autor |
Wiadomość |
pepe191 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 08:01 Moja Piękna Pierwsza Carisma
|
|
|
Witam wszytskich bardzo goaco. Jestem tutaj nowy więc na początku chciałbym podziękować założycielom oraz użytkownikom za forum jest wiele cennych podpowiedzi i nie trzeba leciec od razu na serwis i płacic kupe siana za cos co można zrobić samemu.
Moja historia z Carisma zaczeła sie od szukania pierwszego auta to auto jest dla mnie idealne nic dodac nic ując wnetrze jest ładne pozaokrąglane z miękkiego plastiku zewnatzr auto moze bez żadnego szału jest proste a ja jestem prostym człowiekiem i lubie wszytsko co proste Szukałem tej odpowiedniej ale za kazdym razem zrazała mnie tapicerka w tym aucie materiał uzyty na siedzenia w wiekszoci wypadków jest po prostu ochydny.
Z żoną mieliśmy juz nagrana jedna Carisme w Łodzi ale niestety nie dostaliśmy kredytu a moze i stety bo mam cos o wiele wiele ładniejszego. I pewnego dnia jak to motomaniaki maja przegladałem oferty na internecie i znalazłem własnie JĄ. Piękna srebrna Mitsubishi Carisma 1,8 GDI 1998 rok serwisowana, pół roku w kraju 103 tyś km 4x air bag climatronik halogeny wykończenie naklepjka drewnopodobna, wspomaganie abs, system kontroli trakcji 4x elek. szyby elektryczne lusterka, podgrzewane fotele, czarna skóra alufelgi oryginały mitsubishi z oponami continental 195/50 r15 uchwyty na kubki piękne zdrowe autko. Nigdzie nei widziałem tak wypasionej wersji na fakturze z niemiec za to auto jest napisane Mitsubishi Carisma 1,8 GDI Specjal nie mam pojecia czy te auta były robione w skórze bo jeszcze zadnego nei widziałem moze ktoś sie orientuje jak tak prosze napisac moze jestem posiadaczem wyjatkowego egzemplarza.
serdecznie wszytskich pozdrawiam zdjęcia wrzuce takze zobaczycie sobie jak to cudeńko wyglada:)
[ Dodano: 03-04-2007, 08:03 ]
p.s. jechałem po nią 650 km w jedna strone opłacało się:D
[ Dodano: 03-04-2007, 08:18 ]
a tutaj link do zdjęć napewno bede dorzucał bo wczoraj ja czysciłęm ale juz nei zdoąlłem porobic fotek
http://www.pepe191.fotosik.pl/ |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24333 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 03-04-2007, 09:18
|
|
|
Siedzialem nawet w takiej (tzn. w Cari ze skorzana tapicerka) - a bylo to w 2000 r na targach motoryzacyjnych w Gdansku. Byla to jakas mocno wypasiona wersja, bo miala nawet podwojne szyby boczne. |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 2921 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-04-2007, 09:42
|
|
|
full wypasik autko, nic tylko pogratulować
i oczywiście miłego jeżdżenia tym cudnym autkiem |
|
|
|
 |
pepe191 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 11:22
|
|
|
opłacało sie jechac tyle km ciesze sie ze podoba wam sie tez tak samo jak mi wrzuce napewno wiecej zdjec bo ja teraz ja jeszcze dopiesciłem a jezeli chodzi o podłokietnik to przeciez mozesz dokupic uniwersalny i zamontowac sobie sam przyznac swietna sprawa podłokietnik.
a nie wiecie przypadkiem czy cari w skórze była robiona tylko na specjane zamówienie?? pozdrawiam i czekam na wszelkei uwagi |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 13:32
|
|
|
moge sie myslic ale dla mnie to wyglada na dostawiona skore, nie ma mnie teraz w domu i nie moge sprawdzic ale o ile dobrze pamietam ori wygladala troche inaczej, szczegolnie nie byla tak pomarszczona na drzwiach przy sterownikach szyb.
oczywiscie moge sie mylic bo nie mam jak sprawdzic. |
|
|
|
 |
slawek st
Forumowicz
Auto: carisma DI-D+/2003r
Pomógł: 8 razy Dołączył: 24 Lis 2006 Posty: 391 Skąd: pomorze
|
Wysłany: 03-04-2007, 14:28
|
|
|
Cytat: | full wypasik autko, nic tylko pogratulować | Nie jest to ful bo jeszcze są spryskiwacze reflektorów.Również gratuluję . |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 03-04-2007, 15:18
|
|
|
arturro napisał/a: | moge sie myslic ale dla mnie to wyglada na dostawiona skore, |
eee ta cari stala kiedys na allegro i wlasnie byl temat o tej skorze ktorego nie moge znalezc
ale chyba byla ori bo w katalogu co wkleiles tez byly te napisy carisma na oparciu
chociaz wykonanie kanapy z tylu wyglada jak dorabiana
[ Dodano: 03-04-2007, 14:26 ]
znalazlem
klepnij mnie
czyli ta bezowa tez jest orginalna tyle ze do jasnej deski |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
pepe191 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 15:36
|
|
|
tak cezar jest w niej szyberdach spryskiwaczy na swiatła nei ma pozatym mało dla mnei wazne czy jest to oryginalna skóra czy nie mnie si ebardziej podoba w skórze pozatym ciezko jest zrobic naszywke tak jak ma na przednich siedzeniach wiec na 99,9 % jest oryginalna powiem tak o gustach sie nei rozmawia ale mi sie najbardziej podoba bo tak wyposazonej to jeszcze nei widziałem a jak ktos zazdrosci to bedzie sie dopatrywał zmarszczek na skórze na drzwiach takze dziekuje nie komentującym a i komentujacym tez a tak na marginesie jak bym miał wszytskie dodatki to by mi sie chyba w głowie poprzestawiało a co do ceny to tez atrakcyjna 16200 zł
pozdrawiam auto sprawdzone nie bite licznik nie cofany:D |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 03-04-2007, 15:47
|
|
|
aha dzięki
A autko bardzo fajne
Ja mam bardzo podobne, ale bez skóry co wcale mi nie przeszkadza
Ale to właśnie zależy od gustu
pozdrawiam
A jak chcesz poczytać o mojej CARI to zapraszam do Historii( link jest w podpisie moim )
pozdrawiam
|
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=88868 |
Ostatnio zmieniony przez Mario 03-04-2007, 15:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 03-04-2007, 15:48
|
|
|
eeee troche zle nas odbierasz tu raczej nikt nikomu niczego nie zazdrosci
tylko poprostu takie rodzynki jak twoja skora sa interesujace, poniewaz nie czesto sie to spotyka
i nie prowokowac mnie bo wkleje zdjecia swojej na super ekstra kolpakach, ktorych wszyscy mi beda zazdroscic i po co |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 15:57
|
|
|
Bardzo fajna Cari, jedna z najładniejszych w tej budzie jaką widziałem
Bardzo fajne skóry, a co do okleiny drewnopodobnej to mam identyko w Lancerze
nie jest to może rewelacja ale ożywia troszkę szarą deskę.
Tankuj tylko na dobrych stacjach dobre paliwko bo to wymagający motor z bezpośrednim wtryskiem, bezawaryjnej eksploatacji, hej. |
|
|
|
 |
|