Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja Piękna Pierwsza Carisma
Autor Wiadomość
pepe191
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 08:01   Moja Piękna Pierwsza Carisma

Witam wszytskich bardzo goaco. Jestem tutaj nowy więc na początku chciałbym podziękować założycielom oraz użytkownikom za forum jest wiele cennych podpowiedzi i nie trzeba leciec od razu na serwis i płacic kupe siana za cos co można zrobić samemu.

Moja historia z Carisma zaczeła sie od szukania pierwszego auta to auto jest dla mnie idealne nic dodac nic ując wnetrze jest ładne pozaokrąglane z miękkiego plastiku zewnatzr auto moze bez żadnego szału jest proste a ja jestem prostym człowiekiem i lubie wszytsko co proste ;) Szukałem tej odpowiedniej ale za kazdym razem zrazała mnie tapicerka w tym aucie materiał uzyty na siedzenia w wiekszoci wypadków jest po prostu ochydny.

Z żoną mieliśmy juz nagrana jedna Carisme w Łodzi ale niestety nie dostaliśmy kredytu a moze i stety bo mam cos o wiele wiele ładniejszego. I pewnego dnia jak to motomaniaki maja przegladałem oferty na internecie i znalazłem własnie JĄ. Piękna srebrna Mitsubishi Carisma 1,8 GDI 1998 rok serwisowana, pół roku w kraju 103 tyś km 4x air bag climatronik halogeny wykończenie naklepjka drewnopodobna, wspomaganie abs, system kontroli trakcji 4x elek. szyby elektryczne lusterka, podgrzewane fotele, czarna skóra alufelgi oryginały mitsubishi z oponami continental 195/50 r15 uchwyty na kubki piękne zdrowe autko. Nigdzie nei widziałem tak wypasionej wersji na fakturze z niemiec za to auto jest napisane Mitsubishi Carisma 1,8 GDI Specjal nie mam pojecia czy te auta były robione w skórze bo jeszcze zadnego nei widziałem moze ktoś sie orientuje jak tak prosze napisac moze jestem posiadaczem wyjatkowego egzemplarza.

serdecznie wszytskich pozdrawiam zdjęcia wrzuce takze zobaczycie sobie jak to cudeńko wyglada:)

[ Dodano: 03-04-2007, 08:03 ]
p.s. jechałem po nią 650 km w jedna strone opłacało się:D

[ Dodano: 03-04-2007, 08:18 ]
a tutaj link do zdjęć napewno bede dorzucał bo wczoraj ja czysciłęm ale juz nei zdoąlłem porobic fotek
http://www.pepe191.fotosik.pl/

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-04-2007, 09:18   

Siedzialem nawet w takiej (tzn. w Cari ze skorzana tapicerka) - a bylo to w 2000 r na targach motoryzacyjnych w Gdansku. Byla to jakas mocno wypasiona wersja, bo miala nawet podwojne szyby boczne.

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Wysłany: 03-04-2007, 09:33   

Fajna przynam szczerze:P Zazdroszcze ci może nie tyle co skóry ale tego podłokietnika:P

McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Wysłany: 03-04-2007, 09:42   

full wypasik autko, nic tylko pogratulować :mrgreen:

i oczywiście miłego jeżdżenia tym cudnym autkiem

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

pepe191
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 11:22   

opłacało sie jechac tyle km ciesze sie ze podoba wam sie tez tak samo jak mi wrzuce napewno wiecej zdjec bo ja teraz ja jeszcze dopiesciłem a jezeli chodzi o podłokietnik to przeciez mozesz dokupic uniwersalny i zamontowac sobie sam przyznac swietna sprawa podłokietnik.
a nie wiecie przypadkiem czy cari w skórze była robiona tylko na specjane zamówienie?? pozdrawiam i czekam na wszelkei uwagi

Cezar 
Mitsumaniak
Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Wysłany: 03-04-2007, 13:20   

Gratuluje autka :mrgreen:

Trafiles w Cari, ktora jest wyposazona w prawie wszystkie dodatki z katalogu :D :wink:

Masz szyberdach, czy tylko takie zdjecie wyszlo?
Daewoo Matiz '00 22.07.2013 - 11.11.2016
Ford Focus '99 13.10.2015 - 05.06.2019
Ford Mondeo Panther Black Titanium X 17.05.2019 - ...
Polski Fiat 125p '80 1.5 12.1980 - ...

______________EA5A & EA2A

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 13:32   

moge sie myslic ale dla mnie to wyglada na dostawiona skore, nie ma mnie teraz w domu i nie moge sprawdzic ale o ile dobrze pamietam ori wygladala troche inaczej, szczegolnie nie byla tak pomarszczona na drzwiach przy sterownikach szyb.
oczywiscie moge sie mylic bo nie mam jak sprawdzic.

slawek st 
Forumowicz

Auto: carisma DI-D+/2003r
Wysłany: 03-04-2007, 14:28   

Cytat:
full wypasik autko, nic tylko pogratulować
Nie jest to ful bo jeszcze są spryskiwacze reflektorów.Również gratuluję .

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Wysłany: 03-04-2007, 14:42   

a mógłbyś napisać ile za nią zapłaciłeś ?? :P
Bo aż ciekawy jestem :D

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Wysłany: 03-04-2007, 15:15   

No tak uniwerslany można kupić ale wolałbym taki z katalogu:P

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 03-04-2007, 15:18   

arturro napisał/a:
moge sie myslic ale dla mnie to wyglada na dostawiona skore,

eee ta cari stala kiedys na allegro i wlasnie byl temat o tej skorze ktorego nie moge znalezc
ale chyba byla ori bo w katalogu co wkleiles tez byly te napisy carisma na oparciu

chociaz wykonanie kanapy z tylu wyglada jak dorabiana

[ Dodano: 03-04-2007, 14:26 ]
znalazlem

klepnij mnie

czyli ta bezowa tez jest orginalna tyle ze do jasnej deski
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

pepe191
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 15:36   

tak cezar jest w niej szyberdach spryskiwaczy na swiatła nei ma pozatym mało dla mnei wazne czy jest to oryginalna skóra czy nie mnie si ebardziej podoba w skórze pozatym ciezko jest zrobic naszywke tak jak ma na przednich siedzeniach wiec na 99,9 % jest oryginalna powiem tak o gustach sie nei rozmawia ale mi sie najbardziej podoba bo tak wyposazonej to jeszcze nei widziałem a jak ktos zazdrosci to bedzie sie dopatrywał zmarszczek na skórze na drzwiach takze dziekuje nie komentującym a i komentujacym tez a tak na marginesie jak bym miał wszytskie dodatki to by mi sie chyba w głowie poprzestawiało a co do ceny to tez atrakcyjna 16200 zł
pozdrawiam auto sprawdzone nie bite licznik nie cofany:D

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Wysłany: 03-04-2007, 15:47   

aha dzięki :)
A autko bardzo fajne :D
Ja mam bardzo podobne, ale bez skóry co wcale mi nie przeszkadza :D
Ale to właśnie zależy od gustu :D
pozdrawiam
A jak chcesz poczytać o mojej CARI to zapraszam do Historii( link jest w podpisie moim )
pozdrawiam
:)
Ostatnio zmieniony przez Mario 03-04-2007, 15:50, w całości zmieniany 1 raz  

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 03-04-2007, 15:48   

eeee troche zle nas odbierasz tu raczej nikt nikomu niczego nie zazdrosci

tylko poprostu takie rodzynki jak twoja skora sa interesujace, poniewaz nie czesto sie to spotyka

i nie prowokowac mnie bo wkleje zdjecia swojej na super ekstra kolpakach, ktorych wszyscy mi beda zazdroscic i po co :mrgreen: :badgrin:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 15:57   

Bardzo fajna Cari, jedna z najładniejszych w tej budzie jaką widziałem :mrgreen:
Bardzo fajne skóry, a co do okleiny drewnopodobnej to mam identyko w Lancerze :biggrin:
nie jest to może rewelacja ale ożywia troszkę szarą deskę.
Tankuj tylko na dobrych stacjach dobre paliwko bo to wymagający motor z bezpośrednim wtryskiem, bezawaryjnej eksploatacji, hej.

Odpowiedz do tematu