|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Outlander III wgranie polskiej wersji językowej |
Autor |
Wiadomość |
saba11
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2024, 13:33 Mitsubishi Outlander III wgranie polskiej wersji językowej
|
|
|
Czy w Katowicach lub okolicy jest ktoś, kto podejmie się wgrania polskiej wersji w komputerze pokładowym? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21009 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 13-09-2024, 13:43
|
|
|
Spytaj tokyo, kontakt masz w podpisie. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
saba11
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander
|
Wysłany: 24-09-2024, 12:45
|
|
|
Jeszcze raz proszę o pomoc w sprawie zmiany języka w MO 3. Na poprzedni post otrzymałem jedną odpowiedź, ale nie mogę się skontaktować z osobą, która mi odpowiedziała ani ze wskazanym specjalistą. Podaję mój nr tel. 600369296 Bardzo proszę o pomoc |
|
|
|
 |
Misiek3
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 3
|
Wysłany: 30-12-2024, 18:42
|
|
|
Cześć, ja miałem do zrobienia w Outlander 3 : reflektory - regulacja ręczna z mil na km, światło przeciwmgielne + kontrolka i wgranie do radia PL z GPS.
Zadzwoniłem do Tokyo umówiłem się na niedzielę w październiku tego roku, pojechałem do Tarnowskie Góry z Warszawy po 3 h spokojnie dojechałem na miejsce a Dawid ogarnął tematy w 3 godzinki, wszystko działa
bez kłopotu.
Zadzwoń do Tokyo ma stronę i ogarnie temat na miejscu. Tel. 510343232
[ Dodano: 30-12-2024, 18:49 ]
Z Katowic masz kawałek do Tarnowskie Góry.
Jechać do niego najlepiej bo ma sporo pracy i słabo jest się umawiać jak będzie przejazdem w danej miejscowości.
Ja się ie bawiłem w robotę na miejscu bo Tokyo ma to wszystko w jednym palcu.
Nawet części ma masę jak potrzeba.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|