|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1,6 117 KM - spadki mocy |
Autor |
Wiadomość |
BartekEs
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1,6 117 KM, 2015
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-11-2019, 12:43 Lancer 1,6 117 KM - spadki mocy
|
|
|
Witajcie,
Na początek witam wszystkich na tym forum - to mój debiut tutaj - i od razu przejdę do pytania.
Otóż w moim Lancerze zdarzają się od czasu do czasu spadki mocy. Polega to na tym, że np jadąc jakąś autostradową prędkością typu: 130 - 140 Km/h, samochód nagle nie jest w stanie jechać szybciej niż 90-100 km/h. Zazwyczaj tego typu zjawiska miały miejsce w górskich rejonach, więc zwalałem to na karb wysokości n.p.m.. Jednak niedawno podobny objaw wystąpił na płaskim terenie, w okolicach 360 mnpm. ASO oczywiście nic nie wykryło. Spotkaliście się z czymś podobnym?
Pozdr. Bartek |
|
|
|
 |
LukasiusPomorze
Mitsumaniak
Auto: Ralliart 2009
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2016 Posty: 114 Skąd: Pomorze
|
Wysłany: 09-11-2019, 18:59
|
|
|
Jakie czynności przeprowadziło ASO by zdiagnozować usterkę ? |
|
 |
BartekEs
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1,6 117 KM, 2015
|
Wysłany: 10-11-2019, 00:07
|
|
|
LukasiusPomorze napisał/a: | Jakie czynności przeprowadziło ASO by zdiagnozować usterkę ? |
Trudno mi stwierdzić. Zgłaszałem im to przy okazji okresowego przeglądu i przy odbiorze auta przekazano info, że niczego nie znaleźli. |
|
|
|
 |
|
|