|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamek centralny nie działa |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek18
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer VIII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-11-2018, 08:26 Zamek centralny nie działa
|
|
|
Witam,
Panowie mam problem z zamkiem centralnym. Nie działa z pilota oraz z przycisku. Po kliknięciu zamykania z tablicy z bezpiecznikami pod kierownicą dobiega dźwięk w stylu bzyczenia. Nie ma przekaźnika zamka na tej tablicy W tym miejscu gdzie powinni być wg oznaczeń(jest wolne miejsce jakby go tam nigdy nie było) przełożyłem w to miejsce inny przekaźnik lecz wciąż to samo. Jakieś pomysły? Ktoś się już z tym spotkał? Stało się tak po tym jak padł mi akumulator |
|
|
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 07-11-2018, 21:01
|
|
|
Ta tablica o której mówisz jest chyba dwustronna. Może przekaźnik jest z drugiej strony... |
|
|
|
 |
Piotrek18
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer VIII
|
Wysłany: 09-11-2018, 18:03
|
|
|
Przyczyna znaleziona , utlenil się bezpiecznik na klemie plusowej (80A). Klema została stara bo wstawiłem osobno taki sam bezpiecznik 80A |
|
|
|
 |
|
|