|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5TDI] Lift wersja long 93r |
Autor |
Wiadomość |
eymen
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 93 Long
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2018, 19:33 [2.5TDI] Lift wersja long 93r
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Naczytałem się wiele artykułów na temat liftu, przedzwoniłem kilka warsztatów off road, lecz wszystkie odpowiedzi były dla mnie nie jasne.
Postanowiłem więc napisać tutaj tym samym otrzymując rzetelne informacje od posiadaczy którzy coś takiego już wykonali.
Interesuje mnie lift zawieszenie 2 cale (50mm) oraz opcjonalnie zastanawiałem się nad liftem również budy. Co do zawieszenia zauważyłem już że są tak zwane KITy np. IronMan. Na warsztatach mówią że nie trzeba będzie nic więcej przerabiać bo to nie jest duża ingerencja. Mówią również że jeśli nie planuję wyciągarki i stalowego zderzaka, to drążki skrętne też mogą zostać fabryczne. Natomiast na temat liftu budy nie mam kompletnie żadnych informacji.
No i teraz pytanie do forumowiczów czyli do was/fachowców.
Ile kosztuje najtańsza ale bezpieczna opcja liftu zawiechy?
Ile kosztuje opcja liftu budy i co trzeba przerabiać?
Oraz ile powinny kosztować poszczególne prace w warsztacie nad moim autem, tak aby mnie nie skroili?
Za absolutnie wszystkie odpowiedzi i rady z góry dziękuję. Jeśli piszę lub myślę źle też |
|
|
|
 |
|
|