Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Podswietlenie przyciskow sterowania szyb
Autor Wiadomość
VICpb 
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 '17
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-12-2018, 10:08   Podswietlenie przyciskow sterowania szyb

Witam,

Czy generalnie podswietlenie sterowaniem szyb jest nie podswietlane czy tylko ja tak mam?
U mnie delikatnie jest tylko podswietlone sterowanie szyba od kierowcy, reszta ciemna....

arokub 
Forumowicz

Auto: OIII
Wysłany: 03-12-2018, 10:13   

Jaki masz rocznik modelowy? Podobno poprawili to w najnowszym modelu i wszystkie są podświetlone, ale starsze tak mają. Ja mam tak samo ja Ty (rocznik modelowo 2017, produkcja 2016).

VICpb 
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 '17
Wysłany: 03-12-2018, 10:15   

Produkcja 10.2017

piotraz 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander III
Wysłany: 03-12-2018, 11:06   

arokub napisał/a:
Jaki masz rocznik modelowy? Podobno poprawili to w najnowszym modelu i wszystkie są podświetlone, ale starsze tak mają. Ja mam tak samo ja Ty (rocznik modelowo 2017, produkcja 2016).

Ooo czy ktoś to może potwierdzić? Ja też mam model z rocznika 2017 i też mnie to denerwuje. Ale jak poprawili to w roczniku 2018 to może istnieje możliwość przeróbki w naszych outkach? :D

Mam jeszcze do was jedno pytanie: jak wam zbiera uszczelka szyby wodę lub poranną rosę z okna?
Strasznie mnie to denerwuje ponieważ po otwarciu szyb (zarówno kierowcy jak i pasażera) praktycznie woda nie jest zbiera przez uszczelki.
Też tak macie?
Można to jakoś poprawić?

arokub 
Forumowicz

Auto: OIII
Wysłany: 03-12-2018, 11:18   

piotraz napisał/a:
Ooo czy ktoś to może potwierdzić? Ja też mam model z rocznika 2017 i też mnie to denerwuje. Ale jak poprawili to w roczniku 2018 to może istnieje możliwość przeróbki w naszych outkach? :D

Wyczytane:
"Zmiany objęły także wnętrze pojazdu – (...) przyciski do sterowania szybami są teraz podświetlane oraz dodano funkcję AUTO, która pozwala kierowcy na opuszczanie lub podnoszenie szyb za jednym naciśnięciem przycisku. "
Na żywo nie miałem okazji sprawdzić.

piotraz napisał/a:
jak wam zbiera uszczelka szyby wodę lub poranną rosę z okna?
Strasznie mnie to denerwuje ponieważ po otwarciu szyb (zarówno kierowcy jak i pasażera) praktycznie woda nie jest zbiera przez uszczelki.
Też tak macie?

Tak, ale już się przyzwyczaiłem, po prostu zbieram tą wodę ściągaczką :)

adam3773 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III. 2.0 AWD
Wysłany: 30-12-2018, 03:14   

Rocznik modelowy 2019 są podświetlane i funkcja auto :)

Odpowiedz do tematu