|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Handlarz popsuł nawiewy |
Autor |
Wiadomość |
leoluke
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.6 2006
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2017 Posty: 108 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 27-01-2019, 09:44 Handlarz popsuł nawiewy
|
|
|
Witam,
Miałem ostatnio przykrą historię z handlarzem samochodów. Zamierzałem kupić nowe auto od handlarza i jako część zapłaty oddałem mu mojego Lancera. Niestety nowy samochód okazał się mieć wady i handlarz zaproponował, że możemy cofnąć transakcję i zwrócić sobie samochody. Problem jest taki, że mając mojego Lancera stwierdzili, że nawiew nie wieje na nogi i trzeba naprawić klapy nawiewów. Ja szczerze mówiąc nigdy tego nie zauważyłem. Po rzekomej naprawie nawiewy są zablokowane na 100% grzania. Pokrętło temperatury nie spełnia teraz żadnej roli. Moje pytanie jest takie: czy da radę łatwo ogarnąć samemu tą usterkę, dostając się do klap nawiewów od strony nóg kierowcy? Zdaję sobie sprawę, że mógłbym polecić handlarzowi naprawę, ale to straszni partacze, którzy mogą co najwyżej tylko coś popsuć. Wiem to również na podstawie tego jak zabierali się do naprawy usterki w nowym aucie. |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 810 Skąd: wałbrzych
|
|
|
|
 |
leoluke
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.6 2006
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2017 Posty: 108 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 31-01-2019, 14:28
|
|
|
Dzięki. Jeszcze nie odebrałem samochodu, ale filmik wygląda na bardzo pomocny. Wiem przynajmniej gdzie zacząć szukać problemu. |
|
|
|
 |
|
|