|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przewody paliwowe od pompy paliwa w baku |
Autor |
Wiadomość |
bonusrpk32
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-06-2020, 23:04 Przewody paliwowe od pompy paliwa w baku
|
|
|
Witam ma mitsubishi Carisma 1.8 GDI i gdy wymieniałem całą pompę z pływakiem zapomniałem opisać sobie przewody który to który czy ktoś z was może ma jakiś schemat od tego albo wie jak to podłączyć ( są tam 4 przewody paliwowe Zasilający , Zwrotny , webasta i ostatni elektryczny , ale ten to każdy wie gdzie podłączyć ) Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 822 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20984 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
bonusrpk32
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 09-06-2020, 01:02
|
|
|
To jest Carisma 1 ja mam 2 i bardziej mi chodziło który przewód gdzie idzie boi one wgl się nie różnią albo mają gdzieś napis tam w sumie sprawdzę jutro bo faktycznie miga być opisane |
|
|
|
 |
ross
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI 97
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Kwi 2012 Posty: 309 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 24-06-2020, 11:20 Re: Przewody paliwowe od pompy paliwa w baku
|
|
|
bonusrpk32 napisał/a: | Witam ma mitsubishi Carisma 1.8 GDI i gdy wymieniałem całą pompę z pływakiem zapomniałem opisać sobie przewody który to który czy ktoś z was może ma jakiś schemat od tego albo wie jak to podłączyć ( są tam 4 przewody paliwowe Zasilający , Zwrotny , webasta i ostatni elektryczny , ale ten to każdy wie gdzie podłączyć ) Z góry dziękuję za pomoc | Wymieniałeś pompę czy całkowicie padła , bo u mnie pali za drugim razem i zastanawiam się nad pompą . |
_________________ Ross |
|
|
|
 |
|
|