Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[2.8 TD] Przednie reflektory wersja japońska i światło przec
Autor Wiadomość
bandegras 
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 1993 Auto SWB
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-01-2019, 23:40   [2.8 TD] Przednie reflektory wersja japońska i światło przec

Witam ponownie.

Orientuje się któryś z kolegów czy przednie reflektory z wersji japońskiej trzeba wymienić na europejskie żeby przegląd przeszedł, czy można je przestawić lub wyregulowac?
Zaznaczam że moje auto jest z 93 i ma okrągłe klosze takie jak w Pajero I.

I kolejne pytanie. Czy przejdzie auto przegląd z dołożoną lampą przeciwmgielną nie zintegrowaną z tylną lampą?

Dzięki

Zuzia 
Forumowicz

Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Wysłany: 22-01-2019, 06:27   

Przeciwmgielne ma być i działać ,może być dokładane określone jest tylko miejsce mocowania i moc żarówki. W l200 dokładałem ledowe i przeszło bez problemu.Reflektory niestety musisz zmienić ,japońskie ,angielskie czy us nie przechodzą i nie da się tego wyregulować ani przestawić.

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 22-01-2019, 07:01   Re: Przednie reflektory wersja japońska i światło przec

bandegras napisał/a:
Witam ponownie.

Orientuje się któryś z kolegów czy przednie reflektory z wersji japońskiej trzeba wymienić na europejskie żeby przegląd przeszedł, czy można je przestawić lub wyregulowac?
Zaznaczam że moje auto jest z 93 i ma okrągłe klosze takie jak w Pajero I.

I kolejne pytanie. Czy przejdzie auto przegląd z dołożoną lampą przeciwmgielną nie zintegrowaną z tylną lampą?

Dzięki

Trzeba przełożyć na europejskie.

bandegras 
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 1993 Auto SWB
Wysłany: 22-01-2019, 19:21   

Będę musiał kupić europejskie w takim razie.

Może któryś z kolegów ma parę na sprzedaż? Jakby co to proszę dawać znać.

Dziękuję zbyszekm2 kolejny raz😄👍

Dziękuję Zuzia

Zrobiłem dziś rekonesans co mi trzeba do przerejestrowania auta i mogą być jajca bo auto ma krótki VIN i nie ma tabliczki z masami.

Update:
Lampy przednie zmienione, dołożone przeciwmgielne, przegląd z wynikiem pozytywnym i auto zarejestrowane. Ubezpieczenie trochę drogie no ale to angol.

Przegląd robiłem w SZIKU w Tyczynie i mogę polecić tą stację. Pan znalazł wszystkie potrzebne dane w katalogach, bez zrzędzenia i łaski, przy rejestracji nie było żadnych wątpliwości. Widać było że wie co robi i miał do czynienia z autami z krótkim vinem, nawet z wyprodukowanymi po 95 roku, które też dało rady zarejestrować ( z tego co mówił:) )

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu