|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] Przednie reflektory wersja japońska i światło przec |
Autor |
Wiadomość |
bandegras
Forumowicz
Auto: Pajero 2.8 1993 Auto SWB
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2019, 23:40 [2.8 TD] Przednie reflektory wersja japońska i światło przec
|
|
|
Witam ponownie.
Orientuje się któryś z kolegów czy przednie reflektory z wersji japońskiej trzeba wymienić na europejskie żeby przegląd przeszedł, czy można je przestawić lub wyregulowac?
Zaznaczam że moje auto jest z 93 i ma okrągłe klosze takie jak w Pajero I.
I kolejne pytanie. Czy przejdzie auto przegląd z dołożoną lampą przeciwmgielną nie zintegrowaną z tylną lampą?
Dzięki |
|
|
|
 |
Zuzia
Forumowicz
Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Gru 2009 Posty: 279 Skąd: Piła
|
Wysłany: 22-01-2019, 06:27
|
|
|
Przeciwmgielne ma być i działać ,może być dokładane określone jest tylko miejsce mocowania i moc żarówki. W l200 dokładałem ledowe i przeszło bez problemu.Reflektory niestety musisz zmienić ,japońskie ,angielskie czy us nie przechodzą i nie da się tego wyregulować ani przestawić. |
_________________ pozdrawiam Paweł |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 22-01-2019, 07:01 Re: Przednie reflektory wersja japońska i światło przec
|
|
|
bandegras napisał/a: | Witam ponownie.
Orientuje się któryś z kolegów czy przednie reflektory z wersji japońskiej trzeba wymienić na europejskie żeby przegląd przeszedł, czy można je przestawić lub wyregulowac?
Zaznaczam że moje auto jest z 93 i ma okrągłe klosze takie jak w Pajero I.
I kolejne pytanie. Czy przejdzie auto przegląd z dołożoną lampą przeciwmgielną nie zintegrowaną z tylną lampą?
Dzięki |
Trzeba przełożyć na europejskie. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
bandegras
Forumowicz
Auto: Pajero 2.8 1993 Auto SWB
|
Wysłany: 22-01-2019, 19:21
|
|
|
Będę musiał kupić europejskie w takim razie.
Może któryś z kolegów ma parę na sprzedaż? Jakby co to proszę dawać znać.
Dziękuję zbyszekm2 kolejny raz😄👍
Dziękuję Zuzia
Zrobiłem dziś rekonesans co mi trzeba do przerejestrowania auta i mogą być jajca bo auto ma krótki VIN i nie ma tabliczki z masami.
Update:
Lampy przednie zmienione, dołożone przeciwmgielne, przegląd z wynikiem pozytywnym i auto zarejestrowane. Ubezpieczenie trochę drogie no ale to angol.
Przegląd robiłem w SZIKU w Tyczynie i mogę polecić tą stację. Pan znalazł wszystkie potrzebne dane w katalogach, bez zrzędzenia i łaski, przy rejestracji nie było żadnych wątpliwości. Widać było że wie co robi i miał do czynienia z autami z krótkim vinem, nawet z wyprodukowanymi po 95 roku, które też dało rady zarejestrować ( z tego co mówił:) )
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|