|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero 1 3.0 v6 - usterka. |
Autor |
Wiadomość |
Buczak
Nowy Forumowicz
Auto: Jeszcze nie mam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2019, 14:35 Pajero 1 3.0 v6 - usterka.
|
|
|
Cześć,
Spodobało mi się Pajero 1 generacji, używałbym go jako samochód na co dzień i sporadycznych wypadów za miasto, Przeszukując portale aukcyjne natknąłem się na wersje 3.0 v6 Benzyna+LPG z 1989r. Jednak w opisie sprzedawca pisze ze silnik "potrafi zgasnąć bez przyczyny i odpali dopiero po kilku minutach", więc zastanawiam się czy warto angażować kogoś kto się zna na rzeczy i jechać spory kawał drogi obejrzeć auto czy na wstępie sobie darować bo "Gra nie warta świeczki" co taki opis usterki może znaczyć, zupełnie wszystko? czy jest to jakaś"typowa" usterka? ile orientacyjnie może kosztować naprawa tej dolegliwości (jeżeli oczywiście są przypuszczeni co to może być)?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|