|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.4 MIVEC] Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu |
Autor |
Wiadomość |
zawadix
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2019, 08:57 [II 2.4 MIVEC] Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu
|
|
|
Witam wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem Outlandera 2.4 z końca 2010 roku z przebiegiem 190 tyś.km. Wszystko było OK aż pewnego dnia przy dodawaniu gazu, spod samochodu, w okolicach silnika, zaczął wydobywać się dźwięk tak jak by z przepalonego wydechu. Pojawił się check engine-numeru błędu nie znam ale uderzyłem od razu do warsztatu i panowie stwierdzili że to uszczelka od kolektora albo katalizator.
Powymieniali wszystko a problem dalej jak był tak jest.
Czy ktoś się już z tym spotkał ? |
_________________ Pozdrawiam,
Paweł |
|
|
|
 |
lepszyzip
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II
|
Wysłany: 28-01-2019, 10:30 Re: Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu
|
|
|
Jeśli masz trudny problem z Outlanderem uderzaj do serwisu mitsumaniaków. Na pewno Ci pomogą. Właśnie sięprzenieśli w nowe miejsce z ul. Oliwskiej na ul. Staniewicką 7. |
|
|
|
 |
zawadix
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.4
|
Wysłany: 28-01-2019, 10:37 Re: Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu
|
|
|
U jednego byłem, cztery razu, i powiem szczerze że mam dość
lepszyzip napisał/a: | Jeśli masz trudny problem z Outlanderem uderzaj do serwisu mitsumaniaków. Na pewno Ci pomogą. Właśnie sięprzenieśli w nowe miejsce z ul. Oliwskiej na ul. Staniewicką 7. |
|
_________________ Pozdrawiam,
Paweł |
|
|
|
 |
|
|