|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Outlander 2.0 DiD] silniczek tylnej wycieraczki gdzie kupi? |
Autor |
Wiadomość |
areq
Nowy Forumowicz Arek
Auto: Outlander 2010 2.0d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2024, 09:30 [Outlander 2.0 DiD] silniczek tylnej wycieraczki gdzie kupi?
|
|
|
W moim Outlanderze z 2010 padła tylna wycieraczka i podejrzewam, że do wymiany jest silniczek.
Cześć niedostępna w popularnych hurtowniach motoryzacyjnych więc pewnie czeka mnie używka.
Wiecie może czy w C-crosserze i 4007 był ten sam silniczek?
W czym jeszcze można go spotkać?
Macie jakieś doświadczenia w kupowaniu części przez ovoko? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24316 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 23-11-2024, 18:16
|
|
|
A ja bym sprawdził silnik podłączając bezpośrednio pod 12V, bo w takich autach lubią się łamać przewody w przelotce między dachem a pokrywą bagażnika.
Miałem kiedyś renówkę, to tylnej wycieraczki nigdy nie uruchomiłem. |
|
|
|
 |
joujoujou
Forumowicz łysy i brzydki.

Auto: niebieskie
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Kwi 2017 Posty: 3436 Skąd: Skąd: Skąd:
|
Wysłany: 24-11-2024, 06:32
|
|
|
^^ Dokładnie jak wyżej kolega pisze, też takie doświadczenie miałem. Tyle że nie podpinałem silniczka pod 12V, tylko sprawdziłem czy pojawia się na nim napięcie. I szybko okazało się że trzeba jeden przewód połatać. |
_________________ Pozdr,
jou
Gość, skomentuj niebieską corolkę.
Gość, skomentuj samochodzik na baterie! |
|
|
|
 |
|
|