|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Części do Waszych miśków |
Autor |
Wiadomość |
karacher
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero I 3.0 V6 (L141G,L146G)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-01-2018, 12:43 Części do Waszych miśków
|
|
|
Cześć,
możecie polecić godnego uwagi sprzedawcę części do Naszych miśków?
Niestety z częściami coraz gorzej. Poszukuję kilku części (tłumik, tylny zderzak, klamka) -z mizernym skutkiem. Dlatego pozwoliłem sobie zapytać. Z góry dzięki za pomoc! |
|
|
|
 |
damianpoz90
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero mk1
|
Wysłany: 03-01-2018, 20:32
|
|
|
Tłumiki http://www.polmostrow.pl/katalog-osobowe.php, do 3.0 maja cały od katalizatora. co do klamek, albo zderzaki, to najlepiej szukać używek. Jeżeli ma być oryginał to polecam stronę https://partsouq.com/ po wpisaniu nr win, są fiszki z poszczególnymi elementami auta. Po wybraniu elementu wyświetla się nr oryginału, po nr łatwiej szukać w google, czy ebay. |
_________________ Pajero 3.0 v6 Mk1 |
|
|
|
 |
boczek140
Forumowicz

Auto: Pajero I
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Cze 2017 Posty: 80 Skąd: Chotomów
|
Wysłany: 15-01-2018, 20:37
|
|
|
ja tłumik znalazłem gdzieś na necie co do zderzaka to tez ma ten problem.
Zrobiłem projekt w kadzie i wysłałem do firm zajmujących się obróbką cnc. zobaczymy ile mi krzykną dodam tylko że chce aby laserem wycieli blachę i pogięli resztę sam pospawam.
Otwory są pod lampy przeciwmgielne.
 |
_________________ Pajero I - 2.6
 |
|
|
|
 |
kriston
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero !
|
Wysłany: 31-01-2019, 20:39
|
|
|
boczek140 napisał/a: | Zrobiłem projekt w kadzie i wysłałem do firm zajmujących się obróbką cnc. zobaczymy ile mi krzykną dodam tylko że chce aby laserem wycieli blachę i pogięli resztę sam pospawam. | |
|
|
|
 |
|
|