|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem z nawiewem i klimą |
Autor |
Wiadomość |
Radovanovic1
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2019, 23:55 problem z nawiewem i klimą
|
|
|
Hej,
Podczas wymiany lampek deski rozpadł sie mechanizm nawiewu( dwie powyginane blaszki przeuwające się po blaszkach spiralnie ulożonych)
Próbowałem różnych ustawien blaszek, ale ani drgnie. Brak napiecia na wtyczce. Nie mierzylem do obudowy jeszcze.
Nie dziala takze wlacznik klimy... ma to jakos zwiazek z nawiewem? Napiecie jest a diody nie swieca, a swiecily klima i eco.
Bezpieczniki ok.
Co moze byc? Przekaznik pod kierownica?
[ Dodano: 23-02-2019, 15:06 ]
Mierzyłem napiecie do obudowy i także nie ma.
Zaś na wtyczce od klimy na odpalonym aucie pokazuje 14v. Nie za duzo?
[ Dodano: 25-02-2019, 21:21 ]
Ktoś cos podpowie? Ogolnie zauwazyłem, że nie tylko nie działa dmuchawa, ale także klimatyzacja (nawet kontrolki sie nie podswietlają) i ogrzewanie tylnej szyby. Czyby to było czyms ze soba polaczone i zależne?
Przełożyłem dziś przekaźniki pod kierownicą miejscami od grzania szyby i dmuchawy. Niestety nic nie ruszyło.
Może to rezystor dmuchawy padł? |
|
|
|
 |
|
|