|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA3A/W 2.4] 2.4 GDI swiece zaplonowe |
Autor |
Wiadomość |
oskarix99
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.4 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-03-2019, 20:03 [EA3A/W 2.4] 2.4 GDI swiece zaplonowe
|
|
|
witam mitsumaniaków mam pare pytań. pacjent to galant 2.4 gdi 99r czysta benzyna
1.co moze byc przyczyną(wiem ze jest ich wiele,pytam orientacyjnie)szarpania silnikiem na ciepłym,na zimnym pali igła jedzie pełna moc,po prostu git
złapie robocze 90* albo blisko tej temperatury i auto sie dławi nawet przy równej predkosci,szarpie i im glebiej w las tym gorzej,niema siły jechać szarpie i traci obroty,ostygnie i znowu jest super.
2.dostałem info,ze to moga byc miedzy innymi swiece do wymiany,i za to sie wezme w pierwszej kolejnosci,jakie polecacie w normalnym zakresie cenowym? najlepiej nie z kosmosu,cena okolo 15-25zł za sztuke najlepiej by było,i czy to musza byc jakies dedykowane czy normalne swiece tez bedzie okej? bez głupich odpowiedzi prosze
dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24319 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-03-2019, 19:57
|
|
|
do tego silnika nie ma świec w tej cenie, tam się montuje irydowe, za jakieś 40zł/szt. (strzelam, ale to będzie taka kwota)
a przyczyną kłopotów może być przepustnica, zalecam wizytę w serwisie Mitsumaniaków w Warszawie, namiary na FB |
|
|
|
 |
|
|