|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA5A/W 2.5] Wiązka wnętrza Galu 97 - schematy |
Autor |
Wiadomość |
eldzu
Nowy Forumowicz
Auto: galant v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-04-2019, 10:09 [EA5A/W 2.5] Wiązka wnętrza Galu 97 - schematy
|
|
|
Cześć,
W związku z tym że postanowiłem zrujnować swoje idealnie jeżdżące auto dla fanaberii i wpakowania v6 - potrzebuję pomocy.
Silnik będzie jeździł w hyundaiu (hyundaiowe v6 obracają panewki notorycznie stąd decyzja o mitsu)
Kupiłem Gala v6 97r. jako dawcę, przeszczepiłem już mechanicznie silnik do siebie. Stanąłem częściowo na temacie wiązek. Rozchodzi się głównie 4 kostki łączące wiązkę silnika z wiązką nadwozia. Schematy są opisane generalnie słabo i nie jestem w stanie nawet do końca określić oznaczenia kostek. Prawdopodobnie jest to C-81, c-82, c-83, c-92.
Jeżeli ktoś jest w stanie potwierdzić mi oznaczenia tych kostek albo ma chociaż okrojony pinout będę wdzięczny za pomoc.
Ogólnie schematy posiadam
    |
|
|
|
 |
|
|