|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jaki znacie dobry warsztat w Poznaniu |
Autor |
Wiadomość |
mist281
Nowy Forumowicz
Auto: mitsu
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2012, 12:18 jaki znacie dobry warsztat w Poznaniu
|
|
|
moje auto nie chce przełączyć sie na gaz, pomocy |
|
|
|
 |
wojtas
Mitsumaniak

Auto: Sigmy, Zaćmienie i Kociak
Pomógł: 33 razy Dołączył: 28 Lis 2008 Posty: 3549 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 05-03-2012, 23:46
|
|
|
http://www.pitec.pl/
Podoba Mi się Ich motto. |
_________________ ..
Każdy ma prawo się mylić, i tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów.
[F16A 12V M/T 92'][F07W 24V A/T 93'][D53A 24V GTS M/T 03'][V97W 24V GLS A/T 15'] |
|
|
|
 |
spown
Mitsumaniak ^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 625 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 06-03-2012, 19:21
|
|
|
ja zakładałem tutaj, zrobiłem z 50 tysięcy i w tym czasie poza filtrami po około półtora roku wymieniłem reduktor - na gwarancji, bo jest na 24 miesiące bez limitu km...
Poza tym wszystko chodzi elegancko (na początku był zły czujnik temp. wybrany, ale wybaczyłem im ten błąd, bo na przegląd później dali zniżkę, nie wymigiwali się i nie wymyślali itp...)
http://autogaz-swarzedz.pl/ |
_________________ Mówią źle, mówią zły, mówią wariat... |
|
|
|
 |
revolve
Nowy Forumowicz
Auto: F16A 12V M/T 92
|
Wysłany: 22-03-2012, 11:07 AUTO GAZ POZNAN
|
|
|
Serdecznie polecam warsztat samochodowy "AUTO GAZ" 62-081 Poznań ul kamienna 14 tel.kont: 61 670 33 69, wymieniałam u nich już parę rzeczy, parokrotnie naprawiali spartaczoną robotę przez innych mechaników, zawsze czysto, sprawnie, i szybko. Za robociznę nie biorą "magicznych" cen. Od pewnego czasu Ja, moi najbliżsi znajomi oraz rodzina naprawiają auta u nich, zawsze niezawodnie, fachowo i profesjonalnie.
link |
|
|
|
 |
|
|