|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8DI-D] servis OFF |
Autor |
Wiadomość |
gan.michal
Nowy Forumowicz
Auto: asx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-02-2019, 12:46 [1.8DI-D] servis OFF
|
|
|
witam mam pytanko ostatnio zrobiłem przeglad oleje itd i zabralem sie za kasowanie servisu na desce ,wszystko poszlo ok tylko teraz mam servis OFF i nie umie z tego wybrnac bo chcialem sobie tam wstawic przypisane km, czy jest ktos kto to opanował z gory dzieki |
|
|
|
 |
Mavtm
Nowy Forumowicz
Auto: ASX/RVR
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-04-2019, 19:17
|
|
|
Witam
Wejdź w ustawienia serwisowe i zmień na opcję, będzie Ci odpowiadać. Przy wyłączonym zapłonie ustaw przyciskiem info o serwisie. Teraz wystarczy przytrzymać dłużej przycisk info (ok. 2 sek aż usłyszysz dźwięk), puść przycisk i powtorz tak 4 razy. Potem znowu 4 razy naciśnij przycisk ale krótko. Zmieniasz na ustawienie, które Tobie odpowiada. Zapamiętujesz przez dłuższe przytrzymanie przycisku. Widziałem na forum gdzieś opis tych ustawień. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt:-) |
|
|
|
 |
|
|