|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
chce pożadny samochód :) |
Autor |
Wiadomość |
kpk85
Nowy Forumowicz
Auto: brak:(
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Mar 2015 Posty: 495 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 28-05-2019, 05:28
|
|
|
kpk85 zerknij na pw, podrzuciłem swoje przemyślenia. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 28-05-2019, 07:24
|
|
|
z moich przemyśleń to ceny zabójcze, swojego w najwyższej wersji kupiłem za tyle w 2014r. |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Venom86
Forumowicz

Auto: Lancer Evo X
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 199 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 28-05-2019, 09:13
|
|
|
Matejko napisał/a: | z moich przemyśleń to ceny zabójcze, swojego w najwyższej wersji kupiłem za tyle w 2014r. |
w 2016 roczniki 2008 staly po ok 30.000+ w zaleznosci od stanu i wersji wyposazenia, takze albo mega okazje miales albo....
W tym momencie ceny sa ok 25000 za udekumentowana wersje. Wiadomo ze i ponizej 20 znajdziesz ale w jakim stanie i z jakimi przygodami?
Auta udokumetowane w Niemczech sa duzo drozsze niz u naszych handlarzy. Ja swojego SB znalazlem w 2016 w Niemczech. Sam po niego pojechalem. Byl to wykup z salonu dilera mitsubiszhi gdzie poprzedni wlasciciel zostawil go w rozliczeniu przy zakupie Outlandera.
2008r brak skory i bixenonow 140k przebiegu z pelna dokumentacja, 2 komplety kol, nowymi oponami lato/zima w 2016 kosztowal mnei prawie 34000 + wycieczka do Rajchu. |
_________________ Evo X MR - jest
Lancer SB 1.8 - był
Kawasaki ER-6n |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 28-05-2019, 10:43
|
|
|
Pan Kamil zaznacza, że sprzedaje jako osoba prywatna i ma przynajmniej 6 ogłoszeń i w każdym prawie taki sam opis. Ciekawe przy ilu autach liczy się już jako handlarz
Niebieski miał przygody z jakimiś zwierzętami pod maską, bo nawet wygłuszenie jest lekko pogryzione, ale nic wielkiego, mam wrażenie, że reflektory są zmatowiałe (ale to może tylko światło się jakoś odbija), środek jakoś bardzo zniszczony nie jest, zaciekawiło mnie ostatnie zdjęcie z otwarta klapą bagażnika, wydaje mi się, że szpara pomiędzy uszczelką, a zderzakiem jest trochę duża. Dodatkowo uszczelka dziwnie leży, po lewej stronie jest przyciśnięta przez ten czarny plastik, a powinna być raczej nad nim.
Srebrny ma już zniszczony fotel kierowcy, co ciekawe po obu stronach, zazwyczaj w gorszym stanie jest tylko ten boczek po stronie, której się wsiada. Śrubki trzymające reflektory są różne (jedna nowa, druga zerdzewiała). Mocno zrysowany schowek nad nogami pasażera. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 29-05-2019, 14:31
|
|
|
Venom86 napisał/a: | w 2016 roczniki 2008 staly po ok 30.000+ w zaleznosci od stanu i wersji wyposazenia, takze albo mega okazje miales albo.... |
albo co ?
pewnie to ze był po ostrym dzwonie bo mial malowane oba zderzaki i maske
napisałem post, że wystarczy poszukać żeby kupić dobrze i tanio
a 30000+ - owszem za grubo ponad 30+ sprzedałem |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
waspus
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8
|
Wysłany: 30-05-2019, 23:10
|
|
|
Jak na te roczniki to chłop dużo chce, za dużo. Za te pieniądze rocznik powinien być przynajmniej 2011. Wiadomo że to solidne samochody i są więcej warte niż inne , ale to nadal za dużo.
Poza tym , w teksie dopiero chłop pisze, że do ceny trzeba jeszcze dopłacić 1400/1300 zł
i robi się cholernie drogo!! |
_________________ Current:
Lancer Sportback 2011 1.8 103kW/140KM
Previous:
Civic VI Liftback 1.4
Civic VII Sedan 1.6 |
|
|
|
 |
|
|