Zmiana świateł |
Autor |
Wiadomość |
Marcin1997
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Ralliart
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-05-2019, 17:55 Zmiana świateł
|
|
|
Witam mam zamiar zmienić światła tylne na ledowe dokładnie takie http://mmtuning.pl/produc...cer-evo-x-08-15 tylko jedna rzecz mnie zastanawia światła przeciwmgielne bo na filmikach na Youtube nikt nie pokazuje tych świateł na aukcji pisze że są. Widział ktoś takie światła?
I wiem że nie mają homologacji i nie można z nimi jeździć po ulicach |
|
|
|
 |
ScrappyKOko
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer SB
|
Wysłany: 09-05-2019, 09:14
|
|
|
U mnie w mieście jeździ jeden taki sedan, parę razy go już mijałem. Nigdy nie widziałem go z włączonymi przeciwmgielnymi, więc Ci nie odpowiem. Natomiast buja się on z tymi lampami już któryś rok i problemów raczej nie ma. |
|
|
|
 |
oEdGein
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 12-05-2019, 12:26
|
|
|
Tez myślałem nad zmianą lamp na takie + przednie tez chciałem wymienić .
Odpuściłem te lampy przez brak homologacji .
Pytałem w różnych miejscach czy to będzie duży problem , jednak gdy usłyszałem że podczas wypadku/stłuczki na drodze nawet nie z mojej winy na jaw wyjdzie że lampy nie mają homologacji to może się okazać że cała odpowiedzialność spadnie na mnie , ponieważ jeżdżę samochodem który na ulice wyjechac nie powinien .
Więc dopóki nic się nie stanie to można jeździć , jednak z moim szczęściem wolałem nie ryzykować |
|
|
|
 |
Jamato
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 DID
|
Wysłany: 18-08-2019, 11:19
|
|
|
Ja mam u siebie takie lampy tylko czarne wszystko spoko plug and play trzeba tylko dodatkowo kable przeprowadzić z lampy do lampy ale wszystko jest w zestawie
Światło cofania to biały zimny led i niestety przeciwmgłowe też jest takie czyli świeci na biały zimny :/ |
|
|
|
 |
|