Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.6] Problem z BT w ASX
Autor Wiadomość
iT0mT0m 
Nowy Forumowicz

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-10-2019, 14:11   [1.6] Problem z BT w ASX

Witam,

Ostatnio przestał działać mi bluetooth w ASX. Zawsze rano, gdy odpala się samochód pojawia się na chwilę ikona zielonej słuchawki na ekranie, ale nie można sparować radia z telefonem. Wyciągnąłem całe radio w poszukiwaniu kostki od bluetooth, ale nic takiego tam nie ma. Model radia jaki jest na etykiecie to: MZ360564EX. Ktoś wie może gdzie szukać tego modułu bluetooth? Czy po prostu ten model radia ma wbudowany bluetooth na PCB? Ma ktoś może jakiś service manual do niego? Myślę czy czasem nie ma gdzieś zimnego lutu na PCB radia, ale nie wiem czego i gdzie tam szukać, aby poprawić luty.

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-10-2019, 17:18   

Moduł powinien być za pokrętłami.
http://mmc-manuals.ru/man...0471AB00ENG.pdf

Odpowiedz do tematu