|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero IV 3.2 09 i 350kkm. Co sprawdzić przed kupnem? Rdza? |
Autor |
Wiadomość |
stevevega
Nowy Forumowicz
Auto: może będzie Pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-09-2019, 10:55 Pajero IV 3.2 09 i 350kkm. Co sprawdzić przed kupnem? Rdza?
|
|
|
Cześć. Przymierzam się do kupna Pajero 3.2 diesel. 2009r z przebiegiem 350kkm. Znajomy znajomego sprzedaje więc historia auta w miarę pewna. Jest on pierwszym właścicielem w Polsce. Auto sprowadzone z Dubaju
Co sprawdzić w Pajero z takim przebiegiem ? Jakie są typowe usterki dla tego auta i czy są one kosztowne ?
Gdzie szukać oznak rdzy w tym aucie ? ( nadkola, progi itp sprawdzę sam, ale chodzi mi o miejsca, które rdzewieją a nie są oczywiste )
Jakie mogą być typowe oznaki pracy silnika świadczące o "zajechaniu" jednostki ?
Wyposażenie to GLX więc jest to chyba tzw. full opcja.
Przebieg jest spory ale nie przeraża mnie to jeśli auto jest w dobrym stanie. Sam w drugim aucie mam 360k km i nadal jeździ.
Z góry dzięki za wszystkie sugestie |
|
|
|
 |
|
|