|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomoc przy dokładaniu halogenów do ol 2 140 km |
Autor |
Wiadomość |
Grzegorzjak1
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-10-2021, 20:23 Pomoc przy dokładaniu halogenów do ol 2 140 km
|
|
|
Witam posiadam Outlandera 2 2008 r , zakupiłem go i ma dołożone halogeny, instalacja wpięta niby przekaźniki są ,lecz po dwukrotnym przełączeniu manetki nic się nie dzieje .Pali się tylko tylne światło przeciwmgielne .Pytanie brzmi czy trzeba je aktywować ? Czy jeszcze coś wpiąć i sprawdzić , żeby działało .Proszę o pomoc i podpowiedź. |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 05-10-2021, 20:44
|
|
|
napisz po fachowemu co dolozyles |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
Grzegorzjak1
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0
|
Wysłany: 05-10-2021, 21:01 Re: Pomoc przy dokładaniu halogenów do ol 2 140 km
|
|
|
[quote="Grzegorzjak1"]Witam posiadam Outlandera 2 2008 r , zakupiłem go i ma dołożone halogeny, instalacja wpięta niby przekaźniki są ,lecz po dwukrotnym przełączeniu manetki nic się nie dzieje .Pali się tylko tylne światło przeciwmgielne .Pytanie brzmi czy trzeba je aktywować ? Czy jeszcze coś wpiąć i sprawdzić , żeby działało .Proszę o pomoc i podpowiedź. Po fachowemu wydaje się mi że poprzedni właściciel wymienił zderzak , kupił z halogenami i dopiął do instalacji która już była w miśku ale nie swieci . Przekaźnik jest instalacja jest ale po przekręceniu dwu krotnym halogeny nie zapalają się . Jak by prądu nie dostawały . |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 05-10-2021, 22:14
|
|
|
nic sie nie aktywuje
albo zle podlaczone,albo wywalone bezpieczniki albo przekaznik walniety
napisz mi na priv swoj mail to przesle schemat elektryczny do tego |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
|
|