Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Chęć zakupu Lancera lecz brak rozeznania. Potrzebuję pomocy
Autor Wiadomość
PiciuU 
Nowy Forumowicz

Auto: Brak
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 22-10-2019, 18:47   Chęć zakupu Lancera lecz brak rozeznania. Potrzebuję pomocy

Cześć MitsuManiaki! Od pewnego czasu planuję zakup auta jednak przez bycie zielonym w kwestii aut ciężko mi okreslić która oferta jest autentyczna i sensowna. Odkąd pamiętam bardzo podoba mi się Mitsubishi Lancer, toteż takich szukałem. Ostatnio znalazłem ofertę Lancera VII, która wyglądała przystępnie. Jest podany numer VIN, z opisu wychodzi że samochód zadbany lecz wiadomo, nie można w 100% ufać temu co poda właściciel w internecie. Zacząłem mieć wątpliwości co do znalezionej oferty dzisiaj rano, gdy sprzedający nagle obniżył cenę o 2 tysiące bez powodu. Jedyne co to dopisał w ogłoszeniu, że cena promocyjna będzie utrzymana do końca tego miesiąca.

Nie znam ze swojego otoczenia kogoś kto jeździ lub zajmuje się Mitsubishi dlatego pomocy szukam tutaj. Nie chciałbym jechać bezsensownie do Krakowa żeby oferta okazała się totalną klapą. Przechodząc głębiej do problemu, chciałbym się od Was dowiedzieć czy taka oferta w ogóle może mieć miejsce? Czy cena tego auta nie jest podejrzanie zbyt niska? Jest jakikolwiek sens głębszej analizy tej oferty i zainteresowania się nią? Jakie pytania byłoby warto zadać sprzedawcy przez internet?

Link do ogłoszenia: https://www.otomoto.pl/of...-ID6CzETd.html?

Chętnie też wysłucham waszych doświadczeń z tym modelem, koszty eksploatacji, przyjemność z jazdy, częstotliwość usterek itp..

Z góry dziękuję za wszelką pomoc i liczę na wyrozumiałość dla takiego świeżaka jak ja :)

P.S Znalazłem jeszcze jedną ciekawą ofertę tyle że Galanta, co o niej sądzicie?
https://www.otomoto.pl/of...fZZdC-51JzEQjag

HUGIO 
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-10-2019, 22:13   

Nie znam się na tej wersji, ale tak o sobie przeglądnąłem zdjęcia i rzuciły mi się w oczy te drzwi z tyłu po stronie kierowcy (dziwnie zmatowiony klar). Raczej nie jest to wina cieni/światła.

Drugie to już opcjonalnie: na zdjęciu pod maską widać, że po stronie pasażera poduszka amortyzatora jest świeżo po wymianie, raczej zaleca się wymieniać takie części parami, obstawiam ta druga pewnie długo nie pociągnie.

Odpowiedz do tematu