|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolka płynu i kontrola trakcji. |
Autor |
Wiadomość |
Oleczeg
Nowy Forumowicz
Auto: Colt Cz3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2019, 12:56 Kontrolka płynu i kontrola trakcji.
|
|
|
Witam, jestem nowy na forum więc na wstępnie chciałbym się przywitać. Jestem pasjonatem japońskiej motoryzacji, wcześniej jeździłem Mazdami, teraz czas na Mitsu. Kupiłem Colta Cz3 (20015) 1.3 95km 3d. Mam kilka pytań bo śledząc forum trochę się ich pojawiło w mojej głowie.
1. Czytałem, że jest kontrolka która świeci się na niebiesko gdy płyn chłodniczy jest chłodny, a później gaśnie i zapala się ew wtedy gdy auto się przegrzeje. Otóż nie mam takiej kontrolki która pokazuje, że płyn jest zbyt chłodny, czy to normalne nie wiem w tym roczniku, czy coś może być nie tak?
2. Mam wrażenie, że nie działa mi kontrola trakcji, nie wiem właśnie jak dobrze działa w tym modelu dlatego chciałem się upewnić. Ani razu na wyświetlaczu nie pokazała mi się podczas boksowania kół, ani nie zapala się na zapłonie. Światła stopu dzialaja, a z tego co wyczytałem to jest na tym samym bezpieczniku. Czy jest ktoś w stanie wrzucić zdjęcie jak powinny wyglądać zegary wraz z kontrolkami oczywiście na zapłonie? |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 03-11-2019, 20:07
|