Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kierunkowskaz
Autor Wiadomość
r_phoros
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2008, 17:41   Kierunkowskaz

Wie ktoś może jak wymienić żarówkę w przednim kierunkowskazie (patrząć od strony kierowcy)? O dziwo jest dojście z komory silnika, z otworu sterczy jakis rodzaj uchwytu, nie wiem tylko czy sie go wykręca, czy wchodzi na wcisk. nie chce czegoś popsuć, a nie mam instrukcji.

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2008, 18:53   

Może tutaj znajdziesz odpowiedź?

r_phoros
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2008, 19:09   

Niestety link nie działa. Moze ktoś mógłby przysłać instrukcję na mojego maila?

michalp 
Mitsumaniak
Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-02-2008, 06:42   

Link działa. Zapraszamy do działu "download".

r_phoros
[Usunięty]

Wysłany: 05-02-2008, 14:06   

Niestety z działu download nie da się niczego pobrać, przynajmniej z mojego komputera. próbowałem z różnych przeglądarek. Zresztą jak podaje administrator chyba cos przerabiają w tym dziale. Więc jakby ktoś mógł przesłac plik na maila lub napisać jak zmienić tę żarówkę, to byłbym wdzięczny.

46Marek 
Forumowicz

Auto: COLT CZ 3/1,3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-02-2008, 15:10   

r_phoros napisał/a:
Niestety z działu download nie da się niczego pobrać, przynajmniej z mojego komputera. próbowałem z różnych przeglądarek. Zresztą jak podaje administrator chyba cos przerabiają w tym dziale. Więc jakby ktoś mógł przesłac plik na maila lub napisać jak zmienić tę żarówkę, to byłbym wdzięczny.

1. zdjąć osłonę z nadkola
2. przekręcić gniazdo ( to co wystaje ) żarówki przeciwnie do do ruchu wskazówek zegara , aby je wyciągnąć .
Następnie wyjąć żarówkę z gniazda ,przeciskając ją i przekręcając przeciwnie do ruchu wskazówek zegara .
Tyle mówi instrukcja.

r_phoros
[Usunięty]

Wysłany: 06-02-2008, 16:01   

Pomogło. Dzięki

Odpowiedz do tematu