|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kierunkowskaz |
Autor |
Wiadomość |
r_phoros [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2008, 17:41 Kierunkowskaz
|
|
|
Wie ktoś może jak wymienić żarówkę w przednim kierunkowskazie (patrząć od strony kierowcy)? O dziwo jest dojście z komory silnika, z otworu sterczy jakis rodzaj uchwytu, nie wiem tylko czy sie go wykręca, czy wchodzi na wcisk. nie chce czegoś popsuć, a nie mam instrukcji. |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2008, 18:53
|
|
|
Może tutaj znajdziesz odpowiedź? |
|
|
|
 |
r_phoros [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2008, 19:09
|
|
|
Niestety link nie działa. Moze ktoś mógłby przysłać instrukcję na mojego maila? |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 05-02-2008, 06:42
|
|
|
Link działa. Zapraszamy do działu "download". |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
r_phoros [Usunięty]
|
Wysłany: 05-02-2008, 14:06
|
|
|
Niestety z działu download nie da się niczego pobrać, przynajmniej z mojego komputera. próbowałem z różnych przeglądarek. Zresztą jak podaje administrator chyba cos przerabiają w tym dziale. Więc jakby ktoś mógł przesłac plik na maila lub napisać jak zmienić tę żarówkę, to byłbym wdzięczny. |
|
|
|
 |
46Marek
Forumowicz
Auto: COLT CZ 3/1,3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2008, 15:10
|
|
|
r_phoros napisał/a: | Niestety z działu download nie da się niczego pobrać, przynajmniej z mojego komputera. próbowałem z różnych przeglądarek. Zresztą jak podaje administrator chyba cos przerabiają w tym dziale. Więc jakby ktoś mógł przesłac plik na maila lub napisać jak zmienić tę żarówkę, to byłbym wdzięczny. |
1. zdjąć osłonę z nadkola
2. przekręcić gniazdo ( to co wystaje ) żarówki przeciwnie do do ruchu wskazówek zegara , aby je wyciągnąć .
Następnie wyjąć żarówkę z gniazda ,przeciskając ją i przekręcając przeciwnie do ruchu wskazówek zegara .
Tyle mówi instrukcja. |
|
|
|
 |
r_phoros [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2008, 16:01
|
|
|
Pomogło. Dzięki |