|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Serwis Pajero Częstochowa/ Katowice |
Autor |
Wiadomość |
PajeroS52
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2019, 14:09 Serwis Pajero Częstochowa/ Katowice
|
|
|
Witam,
czy możecie polecić jakiś godny serwis Pajero w okolicach Częstochowy / Katowic. Przy Pajero 3,2 did z 2001 roku wymieniłem kompletny rozrząd i po przejechaniu ok 1000 km , słychać takie cykanie z tego co czytam na forum trzeba sprawdzić napinacz.
Serwis który zakładał rozrząd twierdzi że wszystko jest w porządku natomiast, wrażnie słychać różnice w pracy silnika obecnie a wcześniej. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 15-11-2019, 08:11 Re: Serwis Pajero Częstochowa/ Katowice
|
|
|
PajeroS52 napisał/a: | Witam,
czy możecie polecić jakiś godny serwis Pajero w okolicach Częstochowy / Katowic. Przy Pajero 3,2 did z 2001 roku wymieniłem kompletny rozrząd i po przejechaniu ok 1000 km , słychać takie cykanie z tego co czytam na forum trzeba sprawdzić napinacz.
Serwis który zakładał rozrząd twierdzi że wszystko jest w porządku natomiast, wrażnie słychać różnice w pracy silnika obecnie a wcześniej. |
zadzwoń do mnie 602673905 |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|